Hitgyülekezete hogy éli meg azt hogy egyik legfőbb platformjuk (támogatójuk? ) az ATV?
Persze hogy a támogatójuk, hiszen a Hit Gyüli cégei és Németh Sándor magáncégei az ATV tulajdonosai. :)
Az ATV a Hitgyüli politikai és egyéb közéleti álláspontját tükrözi, egy az egyben.
Megnézheted, hogy a Hetek és az ATV az interneten közösen jelennek meg, egymástól veszik át a híreket vagy közösen írják őket.
Én csak azt nem értem, hogy ezt a Fásy Ádámot honnan szedték össze a mulatójával együtt. De úgy látszik nekik ez belefér a kereszténységükbe :D
A Hitgyülinek és az ATV-nek sokadlagos, hogy mi történik az országban. Nekik az első dolog Izrael, a második dolog is Izrael, meg a harmadik dolog is Izrael. Az összes többi dolog ennek a három szempontnak rendelődik alá. :)
Magyarországon a hitgyülinek csak az a fontos, hogy a katolikus egyházba és a fideszbe jó nagyokat bele lehessen rúgni. A több egyéb semmit nem számít nekik, bármi is van.
Az szdsz hiába gúnyolódott még a Miatyánkkal is a választási plakátján, a hitgyüli mégiscsak neki gyűjtötte a kopogtatócédulákat, és a Hetek is mellettük kampányolt.
Ja, és gyorsan olvasd el a válasz, mert ezek töröltetni szokták az ilyen kérdéseket.
Németh Sándor (Szent Sanyesz) ---> Hit Gyülekezete ---> ATV ---> Hetek ---> Patmos Records.
Ezzel szerintem mindent elmondtam.
Illetve még azt is hozzá tenném ,hogy tudtommal Magyarországon CSAK a Hit Gyülekezetének van külön csatornája.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!