Tinédzserként érdemes lenne belevágnom a kabbala tanulmányozásába?
Értek héberül.
5-ösnek: Melyik Lévi? HáLévi aki írta a "HáKuzárit"?
Am tudom sok hülyeséget írnak róla a neten ,ilyesmiket ,hogy "okkultista","sátánáista"...stb
De én az autentikussal szeretnék foglalkozni ,nem pedig hamisítvánnyal. :)
8-asnak:
Miért is?
9-esnek:
Hülyeség.
10-esnek:
Én nem is azért tanulmányoznám ,mert hiszek benne. (Én mondjuk elég szkeptikus emberke vagyok ,szóval így szellemi dolgok létezésébe nem hiszek.)
Ui:
Kedves Ozmium42!:
Mégis ki vagy TE nekem ,hogy megparancsold ,hogy AZ ÉN (!) szabad időmbe mit csináljak?
Nem tudom hány éves vagy ,de gondolom iskolás korodba csakis is tanultál ,még enni,inni,aludni és üríteni ,sem ürítettél... :)
Üdv!
NEM. KIFEJEZETTEN VESZÉLYES.
Bár túlzás, amit tegnapelőtt 16:46 írt, de a minimum 30 éves kor az igaz, sõt inkább 35, egyes részei pedig csak 50.
30 alatt kifejezetten veszélyes, súlyos lélektani problémák lehetnek belõle. ( Lehet, ezt kár volt írnom, mert aztán már csak kíváncsiságból is, csakzért is. Nos, kérdetél feleltem, legjobb tudomásom szerint. Nem érdemes kockáztatni, mert nem biztos, hogy vissza lehet csinálni. )
Ja, hogy ki mondja?
Többek között mondta, írta Raj Tamás fõrabbi, de áltlában a legtöbb rabbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!