Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tudás jó, a tanulás, a...

A tudás jó, a tanulás, a fejlődés jó, a fény jó, akkor Lucifer most jó, vagy gonosz?

Figyelt kérdés

És ha én ezeket szeretem,gonosz vagyok?Vagy mellette állok?Az is érdekelne mit tudtok Luciferről,mi a véleményetek?

Már nem is értem ezt az egészet..

A SAJÁT szavatokkal kérlek,röviden tömören,nem akarok több oldalas szövegeket,nem azért mert lusta vagyok,hanem a véleményetek érdekelne..

2010. márc. 19. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
kedves kérdező/kommentelők ne felejtsük el, ki alkotta a lucifer szót, hisz ez a kifejezés nem is szerepel a bibliában. mindannyian tudjuk, hogy sátán, az ördög az, akit latinul az egyik történelmi egyház nevezett el lucifernek, azaz fényhozónak. ámde ez az elnevezés MEGTÉVESZTŐ. miért? mert nem tér ki arra, hogy milyen fényt is hoz sátán e világba. ezt írja a biblia: a jános 8:12 szerint" Jézus a világ világossága", ámde a 2 korintusz 11:12-15 szerint "sátán FOLYTON átváltoztatja magát a világosság agyalává.... miként a tanítványai is" hova vezet a sátántól jövő fény? a 2 korintusz 4:4 szerint ez a fény "megvakítja" ezen személyek elméjét. azaz: a sátántól jövő fény annyira erős, hogyha nem fordítod el róla a szemed, fizikai károsodásod származik belőlle. gondoljunk csak azokra az angyalokra, akik Isten szolgái voltak, de sátán démonaivá váltak. vajon jobb nekik? vajon ádám nem kapott meg minden tudást Istentől? ne felejtsük el, sátán ezt mondta évának: tudni fogod, hogy mi a jó, és mi a ROSSZ. azaz: ádám pontosan tudott mindent, ami jó. a rossz dolgokról azonban nem volt tudomása. vajon mi örülnénk-e annak, ha nem tudnánk semmit a rossz dolgokról? nem tudnánk, mi az, hogy betegség, éhezés, szenvedés, halál, gyilkosság, lopás, hazugság, képmutatás, gyűlölet, háború, stb. VAJON KI HIÁNYOLNÁ, VAJON KINEK HIÁNYOZNÁNAK? NEKEM UGYAN NEM. de mivel szabad akaratod van, eltérőek lehetnek az értékítéleteink. ha te ilyenekről akarsz tanulni, és ilyenekre vágysz, szíved joga, Isten az angyalait sem tartotta vissza, téged sem fog. csak figyelmeztette őket arra, mi lesz a sorsuk. és minket is figyelmeztet, hogy mi lesz a sorsunk, ha ezekre vágyunk. megadja majd mindenkinek szíve vágyát.
2010. márc. 22. 09:03
 12/12 Nikola24 válasza:
Tudod mi a jó és mi a rossz! Mi a szép és mi a csúnya! Gondolom szereted a szépet? Szép ruhát, autót, házat, ékszert, partnert? És vágysz rájuk! Én adok tudom te, hogy szerezheted meg! Járd az utam és kövess! Ha követsz akkor téged is fognak mások! Ha azt teszed amit mondok, akkor mások is azt teszik amit mondok! Így lesz neked hatalmad! Én csak jót akarok neked bízz bennem! Ha bízol bennem bármi a tied lehet! Na akkor a tudásod okoska JÓ VAGY ROSSZ? Ha te az én befolyásom alá kerülsz AZ JÓ VAGY ROSSZ! Azt mondom neked csak úgy tudsz hatalmat szerezni, hogy elveszed a másik vagyonát és javait vagy háborút indítasz JÓ VAGY ROSSZ? Ha tetszik a másik párja és elveszed JÓ VAGY ROSSZ? Adok neked észt de csak azért, hogy kövess! Nem azért mert szeretlek! Csakis az önző aljas hatalom vágyam miatt és miközben te szorgalmasan ugrálsz ahogy fütyülök az se érdekel, hogy beledöglesz! NA ITT A VÁLASZ!
2016. márc. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!