Melyik a kedvenc bibliai idézeted? (És miért? )
Teremtés 19
34. És lőn másodnapon, monda a nagyobbik a kisebbiknek: Ímé a mult éjjel én háltam atyámmal, adjunk néki bort inni ez éjjel is, és menj be te, hálj vele, és támaszszunk magot a mi atyánktól.
János jelenésekről 21:4
„És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.”
"AMA NEMES HARCOT MEGHARCOLTAM, FUTÁSOMAT ELVÉGEZTEM,
A HITET MEGTARTOTTAM...- 2Tim 4,7.
Mindkét szülőm temetésén ez az ige hangzott el.
A másik kedvenc igém: “Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.”
Jób 19,25
"mert hárman vannak, akik bizonyságot tesznek a mennyben: az Atya, az Ige és a Szentlélek, és ez a három egy"
Nekem ez, mert szépen megmutatja, hogy utólag hogyan próbálták hamisítással, betoldással úgy beállítani a szentírást a gnosztikus eredetű háromság hívei, mintha az istentagadó doktrínájuk eredetileg is a szentírás része lett volna.
"Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust."
még ez is:
Ézsaiás 43:4
" Hiszen értékes vagy a szememben, tiszteletre méltónak tartalak és szeretlek."
Ezt mostanában találtam.
Miért:
Mert ebben a rohanó világban alig "érkeznek" tiszteletet adni egymásnak az emberet. Tanulhatunk ebből Istentől :-)
Figyeljünk egymásra - tisztelettel és szeretettel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!