Mit keresnek egy jósda hirdetésén angyalok?!
Arra gondolsz, hogy a jósda a sátán műve és miért raknak angyalokról képet a hírdetésükre?
Akik ilyenekben hisznek meg vannak róla győződve, hogy ezek jó dolgok és nem a sátán műve... Ez az egyik, a másik a rossz szellemek, bukott angyalok, kb. az angyalok 1/3 a gonoszt választotta azok le lettek ide űzve és mennek majd ők is a pokolba...
Ha nem erre gondoltál nem tudom...
Én vagyok az első.
Az utolsó a 16:00-ás leírta a frankót. Úgy van ahogy írja. Nem hülye a sátán és valljuk be elég jól bejöttn neki sajnos.... Az jó, hogy ellenérzésed van neked, ez azt jelenti, hogy téged nem tudott megtéveszteni és utánajártál. Mostmár csak az a kérdés, hiszel-e nekünk, mert ugye mindenkinek szabad akarata van...
nem értem,minden jósnőnek a gonosz tisztelése a dolga?
Az angyalok jók,Istenhez tartozók,nem értem miért baj ez?
Nem minden vallásban bűn a jövő firtatása!Nem minden jósnő gonosz..és az angyalkártya?Ami tanácsot ad?Arról mi a véleményed??
itt van: [link]
biztos irtó gonosz dolog lehet,kb annyira,mint mikor egy érmét feldobsz,és megnézed melyik felére esik..
Én csak azt nem értem, miért kell a jósnőhöz bejelentkezni? Hát nem tudja, hogy jövök?
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!