Egy kereszténynek tiltva van a hipnózis?
Figyelt kérdés
Ha igen,hol van ez a bibliában?
Szeretnék hipnoterápiára menni,és nem tudom eldönteni,hogy menjek-e vagy ne.
2015. okt. 28. 14:21
1/13 anonim válasza:
Ez nem vallási, hanem orvosi dolog. Beszélj a háziorvosoddal.
2/13 anonim válasza:
nincs, legalábbis a "hagyományos" egyházaknál
3/13 anonim válasza:
Nincs tiltva, nem okkult dolog. De jó neked, hogy meg tudsz bízni egy vadidegenben.
4/13 A kérdező kommentje:
tényleg? én több helyen olvastam,hogy nem szabad.
Én már voltam pár éve egy pszichológus néninél,és csinált velem hipnoterápiát,teljesen megbízható,és egyeemen tanulta,nem egy kókler.Hozzá menék vissza.
És a kineziológia sem tiltott akkor?
Ott meditációs állapotban végzik az oldásokat.
2015. okt. 28. 15:12
5/13 anonim válasza:
semmi nem tiltott ami orvosi tudományosan alátámasztott és nincs köze semmi kuruzsláshoz, beavatáshoz, az univerzum rezgései, chi meg hasonló marhaságokhoz
6/13 A kérdező kommentje:
2015. okt. 28. 17:41
7/13 anonim válasza:
Erről kérdezz meg egy magasan kvalifikált lelkészt is, ne csak a neten érdeklődj. Én katolikusként nem tartom akkora véteknek, amennyiben képzett orvos/pszichológus gyógyítás céljából alkalmaz hipnózist, de megértem az ellenérzéseket ezzel kapcsolatban. De ismétlem, keress fel egy lelkészt!
9/13 anonim válasza:
Az utolsó vagyok: ha már szóba került, a kineziológia viszont már rázósabb téma. Linkelek egy cikket, hogy mi a katolikus álláspont. Ennek fényében szerintem nálatok sem lehet sokkalta másabb a megítélése.
10/13 anonim válasza:
A Biblia nem ír a hipnózisról, de például a katolikus egyház óvva int tőle, és javasolja utána az ördögűzést. Okkult praktikának tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!