Miért üldözik és ölik meg a keresztényeket? (Legújabb adatok szerint 4 percenként megölnek egyet)
Tehát óránként 15-öt, naponta 360-at, évente 131400-at csak a vallása miatt, különben nem lenne fontos kiemelni, hogy keresztények.
Auschwitzban nem egészen öt év alatt 1,1 milliót öltek meg, évente átlagosan 220000-et, ami csak 67%-kal magasabb szám, pedig ehhez gépesített népirtás kellett.
Kicsit túlzónak érzem a számot. Persze, az emberi életet nem lehet darabra mérni, egy gyilkosság is sok, de mintha lenne némi demagógia a kérdésedben. :) (Életemben nem írtam le annyiszor ezt a szót, mint mióta itt válaszolgatok.)
Nem tudom, ott voltál-e töri órán, de a keresztes háború, a 30éves háború, a zsidóüldözés, az inkvizíció mind keresztény konfliktusból indult ki.
(Az emberek, akik lemészárolták az indiánok 95%-át és fekete és kínai rabszolgákkal felépítették Amerikát, ők is keresztények voltak, bár nem kifejezetten vallási oka volt egyiknek sem.)
Szóval nem tudom, hogy miért is olyan veszélyes a vallás, de tényleg.
A vallás maga nem veszélyes, az extrémisták veszélyesek
Jézus sosem tanított erőszakot. Tehát akik erőszakot követtek el a kereszténység nevében, azok nem keresztények. Az Újszövetségben egyetlen példa nincs erőszakra.
Mohamed viszont megengedte az erőszak alkalmazását, maga is ölt embert. A hazugság is megengedett, ha az a muszlim hit terjedését szolgálja. Ha egy zsidót ne tudnak megtéríteni muszlimnak, meg kell ölni. Persze csak ahol megtehetik mert többségben vannak.
Ez a különbség a két vallás között.
24,9 Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az ÉN NEVEMÉRT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!