Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon a mostani világon Jézus...

Vajon a mostani világon Jézus uralkodik?

Figyelt kérdés
e világ istene sátán 2korintusz 4:4 az egész világ a gonosz hatalmában van 1 jános 5:19 vajon hogyan jelenthetett volna kísértést Jézusnak az, hogy sátán az egész földet felajánlotta Jézusnak, ha az nem is lett volna az övé? ilyen lenna a föld, ha Jézus lenne az uralkodó?
2010. márc. 17. 06:37
1 2
 11/18 anonim válasza:

a bibliában rengeteg ellentmondás van, ahogy a keresztény és más hitben is. Az embereknek szüksége van hitre, hogy a sötét foltokat betömjék velük.

Létezik isten, létezik Jézus is, a fejetekben.

2010. márc. 17. 09:46
 12/18 A kérdező kommentje:
semmilyen ellentmondás nincs ebben. amiről te beszélsz, az nem vérfertőzés, mert Isten akarata szerinti volt, azonkívűl akkoriban még nem voltak ilyen tökéletlenek az emberek. tapasztalat: ha lefénymásolsz valamit, uténna pedig a másolatot másolod, stb, egy pár másolatig nem lesz gond. manapság viszont ez valódi veszélyt jelent.
2010. márc. 17. 10:22
 13/18 anonim válasza:
0%
Jézus nincs! Te még hiszel a mesékben???
2010. márc. 17. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:

nincs, de volt

te még hiszel a mesékben?

2010. márc. 17. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
a mostani világon(látható) az ember uralkodik..Isten,se Jézus,nem szól bele,csak figyeli,hogy mit sütünk ki magunknak..
2010. márc. 17. 20:26
 16/18 anonim ***** válasza:

A Biblia szerint Jézusnak adatott minden hatalom mennyen és földön. Kedves jehova tanuja! Ideje lenne végre eldöntened, hiszel a Bibliai kijelentésekben, vagy válogatsz köztük. A kedvedre valókat elfogadod, ami jehova tanui tanításának ellent mond, azt félre söpröd. Istenhez akarsz tartozni vagy egy felekezethez? Én református gyülekezetbe járok, de ami az igével ellentétes tanítás, azt akkor is ki merem mondani, ha a felekezetem tanítja. Az én gyermekeim csak addig lettek megkeresztelve, amíg ateista voltam. Akik megtérésem után születtek nem lettek megkeresztelve. Te miért nem mersz az igéhez ragaszkodni, és miért fontosabb mit tanít a felekezeted?

Ne csak hívd magad keresztyénnek, legyél is az!

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 17. 21:24
 17/18 A kérdező kommentje:
hasonló jókat neked is, kedves református testvérem.
2010. márc. 18. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
A mostani világon nem Jézus uralkodik. Ha Jézus uralkodna rajta, akkor nem lenne ilyen szar.
2010. ápr. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!