Vajon a mostani világon Jézus uralkodik?
a bibliában rengeteg ellentmondás van, ahogy a keresztény és más hitben is. Az embereknek szüksége van hitre, hogy a sötét foltokat betömjék velük.
Létezik isten, létezik Jézus is, a fejetekben.
nincs, de volt
te még hiszel a mesékben?
A Biblia szerint Jézusnak adatott minden hatalom mennyen és földön. Kedves jehova tanuja! Ideje lenne végre eldöntened, hiszel a Bibliai kijelentésekben, vagy válogatsz köztük. A kedvedre valókat elfogadod, ami jehova tanui tanításának ellent mond, azt félre söpröd. Istenhez akarsz tartozni vagy egy felekezethez? Én református gyülekezetbe járok, de ami az igével ellentétes tanítás, azt akkor is ki merem mondani, ha a felekezetem tanítja. Az én gyermekeim csak addig lettek megkeresztelve, amíg ateista voltam. Akik megtérésem után születtek nem lettek megkeresztelve. Te miért nem mersz az igéhez ragaszkodni, és miért fontosabb mit tanít a felekezeted?
Ne csak hívd magad keresztyénnek, legyél is az!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!