Muszlim férfival ismerkedni pro és kontra érvek?
Látod? Sunshinedoll már meg is érkezett, és megvédi a muszlim férfiak becsületét!
Amúgy is a keresztény férfiak a terroristák, ezt mindenki tudja. :D :D
Én is nagy ívben javaslom, hogy kerüld el, mert teljesen más kultúra, ha Magyar vagym keress egy normálisat közülünk
#4-esnek
Nem akarom bírálni azt akiről meséltél, de szerintem az, hogy nem tud facebokot használni, az nem a világ vége.... nem létszükséglet
Ennyi tömör baromságot rég láttam leírva.
A keresztények a terroristák, a muszlim meg tök normális! 😂😂
Csak néhány dolog:
-ahová betelepülnek a muszlimok Európába ott meredeken zuhanni kezdenek az ingatlan àrak és meredeken nő a bűnözés. (kelet-London, Marseille, Párizs külvárosai, stb)
-Rengeteg olyan dolog van az iszlám vallásban ami köszönő viszonyban sincs az európai értékekkel. Az egyén vallás és vélemény szabadsága, nők egyenjogúsága, szabad párválasztása, stb. Egy hithű muszlim mindig is alsóbbrendűként fog kezelni egy európai nőt. Nekik a vallás az első, az irányít mindent. Nem véletlen az egyre több Európában is elkövetett gyűlölet gyilkosság ahol a lányt a saját családja gyilkolta meg mert pl nem hord kendőt, vagy keresztény/ateista fiúval randizik. Ezek egyszerűen betegek, nincs rá jobb szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!