Mi a véleményetek a Harmat-Veritas kiadó általi Magyarázatos Bibliáról?
A magyarázatok kicsit szájbarágósak és kicsit földhözragadtak, érezni, hogy amerikai neoprotestánsok írták amerikai neoprotestáns olvasóknak :)
Persze egy-két jó dolog is van benne, kronológiák, térképek, de ezek máshol is hozzáférhetők.
szerintem is érezhető a neoprotestáns hatás, amitől nekem erős hányingerem van, jóval kevesebb és jóval rosszabb minőségű a magyarázat, és a "plusszok" a könyvben annál ,hogy megérjen akár egy 1000-essel is többet mint a sima Károli revideált biblia, én gyűjtöm a bibliákat, ha megjelenik egy új árától függetlenül megveszem, de erre biztos nem adtam volna ki pénzt, ajándékba kaptam, így már nyilván megtartottam
egyszer a Harmat majd bocsánatot fog kérni hogy "az arcát adta" ehhez
ha akarsz egy jó magyarázatot olvasni vedd meg jubileumi kommentárt meg egy sima bibliát, még pénzzel is jobban kijössz
# 4
Nézz meg egyszer egy 700-as klubot az ATV-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!