Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez a két videó nagyon elevenbe...

Ez a két videó nagyon elevenbe vág, és megtérésre ösztönöz ugye?

2010. márc. 14. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem. inkább a Biblia, Isten szava az, ami "nagyon az elevenbe vág", és megtérésre ösztönöz, ugye?
2010. márc. 14. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább szórakoztató.
2010. márc. 14. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Undorító. És a videók alatt lévő kommenteket olvasva ismét csak elcsodálkoztam, hogy hogy lehetnek az emberek ENNYIRE birkák. =/
2010. márc. 14. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Az első videónak tényleg az lenne a lényege hogy nem magunkra hanem istenre kellene költenünk a pénzünket?

A másodikat nem is kommentálom.

2010. márc. 14. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Hányok az ilyen kib.szott 'térjé még paraszt' videóktól, szónoklatoktól, énekektől, propagandától, mindentől. Ha én elfogadom h vki vallásos, az ne akarja a pofámba tukmálni h te igenis térjél meg. Huhh, de csúnyán beszéltem:S Tényleg nem sok dolog idegesít fel, de ez közé tartozik.
2010. márc. 14. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bánt titeket, minek nézitek? Amúgy Istent megmagyarázi,... hm. .. nem lehet. Sőt reménytelen.
2010. márc. 14. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Ez a hozzáállás vezetett a vallásos háborúkhoz, keresztelő népirtásokhoz... tehetsz bármit, ha isten nevében teszed, de ha nem fizeted meg a dézsmát, akkor úgyis a pokolra jutsz.
2010. márc. 15. 00:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért néztük, mert belinkelték és nem tudtuk, hogy pontosan mi az. Amúgy magára valamit is adó ember csak úgy mond véleményt valamiről, ha előtte látja.
2010. márc. 15. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
A második videó nagyon tetszik. Pont pár napja láttam először. Isten kegyelmét mutatja be.
2010. márc. 15. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
az elsőnek mi a lényege? Isten szellemi lény,ugysem eszik tortát miért kellene vele megosztani?
2010. ápr. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!