Szerintetek attol, hogy anarchista vagyok lehetek hivő is?
Lehetsz persze , ha látsz valamit egy adott vallásban vagy valami pluszt ad az életedhez. Viszont az egyház egy népbutító pedofil bújtató szervezet , emellett teljesen hierarchikus és semmi másról nem szól csak a pénzről.
Én is anarchista vagyok , mi nem értünk egyet semmilyen elnyomással sem , legyen az egyházi vagy világi. Az viszont , ha valakinek van valamilyen személyes meggyőződése az nem gond.
Azt még hozzátenném , hogy a keresztény tanok önellentmondásosak , inkoherensek és ezekből következik , hogy betarthatatlanok , mert az emberi természettel is ellenkeznek.
Hihetsz Istenben akar anarchista, akar demokrata vagy. Söt akar a diktatura hivekent is. ( Bar akkor lehet mrgmondjak melyikben kell).
Nehezek ezek az idegen szabak, de a google a baratod.
a második kb 13 éves lehet, én abban a korban gondolkoztam így...
amúgy igen lehetsz, az anarcizmus egyik ága a sok közül a keresztény-anarchizmus
# 6
Szép is volna ,ha 7 évvel fiatalabb lennék, de inkább nem :D
Bárki értelmes ember aki ismeri valamennyire azokat a tanokat rájön, hogy ellentmondásos:)
# Savarianpunk
A 6. válaszoló olyan mint én: le van maradva egy körrel. Mindig elfelejtjük, hogy ma húszévesek gondolkodnak úgy, mint a mi időnkben a tizenhárom évesek. De ezt legalább sikerélményként élik meg :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!