Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van, aki olyan mint én? (több...

Van, aki olyan mint én? (több infó a leírásban)

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy jó témához írok-e, de ha nem, szóljatok rám. Ez elég gyerekesen fog hangzani.

Mikor kimegyek a barátaimmal, családdal, vagy bárkivel az erdőbe, valami érdekes dolgot érzek, mintha a testem egy lenne a természettel. Ha elköltöznék itthonról, az életemet egy erdő és egy kissebb patak mellett képzelem el, lovakkal, kutyákkal, és állatokkal. Hiszek a természetfeletti dolgokban, egy facebookos csoportban több embert megkérdeztem, elmondtam hogy mi történt velem, és azt mondták hogy érzékelem hogyha valami

túlvilági dolog jelen van. Valaki megmondaná mi ez? Esetleg vannak akik hasonlók?

2015. szept. 25. 17:50
 1/8 anonim válasza:
49%

Nagyon érzékeny ember vagy

Ez klassz, élesek az érzékeid

mindaddig jó amíg nem haverkodsz a sátánnal

2015. szept. 25. 17:52
 2/8 pelgrim ***** válasza:
78%
Talán nem is olyan nagyon gyerekes, és nem természet fölötti, a természet ugyanis oly terjedelmes, hogy mindent magába foglal. Testünk, sőt teljes lényünk 'szerves' része a természetnek és érzékeny emberek néha érzik ezt az egységet. Én is éreztem hasonló dolgokat, a tény, hogy nem érezzük folyton ezt az egységet, és hogy közülünk a legtöbben egyáltalán nem érzik, annak tulajdonítható, hogy az ember megfeledkezett és nagyon eltávolodott eredetétől.
2015. szept. 25. 20:09
 3/8 anonim válasza:
100%
Szia! Én is szoktam hasonlót érezni ! :)
2015. szept. 25. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
vadászok, túrázók stb szoktak ilyen élményeket mesélni, nagyon gyakori köztük, hogy "hisznek Istenben" ha nem is valamilyen konkrét vallás szerint, de úgy gondolják van egy isten, aki az egyetlen és az univerzum alkotója, amolyan sajátos monoteizmus
2015. szept. 25. 23:13
 5/8 KZitus ***** válasza:
38%

Szia

Nekem is az a véleményem, mint amit az 1-es írt. A Biblia ír arról, hogy vannak angyalok, és vannak démonok(Istennek nem engedelmeskedő angyalik).

A démonok keresik a lehetőséget, hogy felvegyék a kapcsolatot az emberekkel. Ez veszélyes, mert átvehetik az irányítást fölötted, és nem azt teszed amit szeretnél, hanem azt, amit ők rád erőszakolnak. Ez lehet, hogy morbidnak tűnik, hangzik, de olvasd el, hányszor űzött ki démonokat Krisztus az emberekből! És azok, soha nem jó dolgokat csináltak az emberrel!

Légy óvatos, lehet hogy nem hiszed ezeket el, de attól még léteznek, csak te nem tudsz róla. Nézz körül a témában, akár a Bibliában is.

2015. szept. 26. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Én katolikus vagyok, de sokszor úgy érzem, hogy Istennel sokkal inkább a természetben tudok találkozni, mint az ember által épített giccses templomokban. Ezért is szeretem a tábori miséket erdőben.
2015. szept. 26. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

tudom nem tartozik a témáról de fontosnak tartom és a kérdezőnek joga van tudni róla, Zitus egy jehova tanúja, nem keresztény, nem képviseli a hiteles keresztény véleményt, még annyira sem ,hogy azt mondhassuk a felekezetek közti egyet nem értés szüli a különbségeket, a bibliának egy szándékosan torzított változatát használják, stb stb, a hosszas offolás elkerülése végett nem részletezem esetleg privátban igény szerint, ami fontos, hogy zitus akérmilyen szép privát levelet küld akármennyire logkusnak tűnik elsőre amit ír, ő nem hiteles, nem keresztény, nem a kereszténységet, nem a bibliai tanítást hanem egy szektát képvisel

(egyébként úgy önmagában egy kedves ember, sajnálom is, hogy behálózta ez a szervezet)

2015. szept. 26. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ez csak azt jelenti, hogy szereted a természetet és ott érzed magad a legjobban. Semmi természetfeletti, max te érzed annak.
2015. szept. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!