Igaz Apostolt keresek, ismertek ilyen embert?
Itt le van írva, hogy kik az apostolok és mi az apostoli hatalom:
Persze mint annyi mindennek, már ennek szónak sem ismerik sokan az eredeti jelentését és teljesen más értelemben használják.
Szia
Nem találhatsz ilyet, mert azt írja a Biblia, hogy a szent szellemtől kapott olyan ajándék, mint pl. a gyógyítás, ördögök kiűzése stb. az apostolok halálával megszűntek.
Nem kell ehhez apostol,mert minden igaz hívő kapott hatalmat ezekre,lásd a Márk 16:17-18-at.
A Szentlélek ajándékai pedig nem szűntek meg az utolsó apostol halálakor kedves Zitus!(Az 1.Kor 13-ban leírtak után is működtek a karizmák,sőt az egyháztörténelem bizonyságai szerint is)
KZitus
János 14:12 "Igazán mondom nektek: aki hisz bennem, megteszi mindazokat, amit én teszek, sőt, még nagyobb dolgokat is. Mert én az Atyához megyek"
A hit,és a képességek nem múltak el az apostolok halálával.Mert miért is múltak volna el?
Zitus!
"azt írja a Biblia, hogy a szent szellemtől kapott olyan ajándék, mint pl. a gyógyítás, ördögök kiűzése stb. az apostolok halálával megszűntek."
Megmutatnád nekem ezt a Bibliában? Mert nem találom sehol. Ha esetleg a korithusi levél egyik versére gondolsz, annak semmi köze sincs ahhoz, amit megpróbálsz belemagyarázni.
Roland a 7-es nem én vagyok:-)
így válaszolni sem tudok neked:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!