Muszlimoktól kérdezném, szabad ilyet csinálni?
Eléggé multikulti embernek tartom magam, nagyon szeretem a sokszínűséget, imádom idegen népek nyelvét, vallását, kultúráját tanulmányozni.
Idén nyáron voltam Jorániában, előző évben Törökországban.
Nagyon szeretem az iszlám építészetet, kulturát, vallást.
A kérdésem annyi lenne, hogy nem muszlimként ha bemegyek egy mecsetbe, szabad-e imádkoznom a muszlimokkal? Megtanultam a muszlim imádkozást, mozdulatokkal, szöveggel. Egyszerű oka van: tetszik. Megnyugvással tölt el. Pont mint a keresztény imádkozás, vagy a buddhista meditáció. Gondolom senki nem fogja megkérdezni, hogy ki vagyok, honnan jöttem, ha jól csinálom. Viszont érdekelne, hogy nem tiltott-e ez a dolog, vagy nem követek-e el bűnt vele bárki szemében.
N
Ateista vagy és nagyon szereted a muszlimok imádkozását és imádkozni is akarsz muszlim mecsetben? Vagy én szedek valamit vagy te mert én ezt nem tudom felfogni, de ez annyira ütős kérdés, hogy már írnom kellett :)
Imádkozás. Erről szól a dolog, Istenhez. És ateista vagy. Ez olyan, mint pl... nem, erre nincs példa.... Öcsém, nem semmi :) Gondolkodom, hogy ez most komoly vagy ennyire jófej vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!