Üdv. A tanúkat kérdezném ha látja valaki, hogy interneten keresztül hogyan lehet veletek kommunikálni? (Ha lehet értelmesen, mint ahogy a házaknál)
Vigyázz hogy a cím után nem kell pont, az org után :)
Kérlek, menjél a lap aljára, kattints a "kapcsolat" szóra, majd kattints a "kérjen bibliatanulmányozást"
Hagyd a "jw.org"-ot!
Ez csak egy jó tanács...
Tudod mit tett Fauszt?
Ne tedd ugyan azt!
az előző válaszoló,nem vette a számitásba, hogy az ember már döntött valamiről és ismeri az ellenünk inditott vádakat
a Tanúk senkinek nem törnek az életére nem gyilkosok és nem uzsorások, nem értem miért kell ellenségeskedni?
csak arra tudok gondolni, hogy mint sokan Te sem tudod alkalmazni a Jézus által kapott tanácsokat a felebaráti szeretettel kapcsolatban.
"Te sem tudod alkalmazni a Jézus által kapott tanácsokat a felebaráti szeretettel kapcsolatban."
Ne haragudj 37% de szerinted mit jelent a "Jézus által kapott tanács"?
Netán az,hogy,hogyan távolítsuk el felebarátunkat Jézustól?
Vagy netán az,hogy,hogyan távolítsuk el szeretteinket SAJÁT MAGUNKTÓL ha nem követik saját elképzelésünket?
Szerinted ez felebaráti szeretet?
Az Őrtorony ezt teszi!
Eltávolít Jézustól,és eltávolít a szeretteinktől! Pontosan ezt!
Én márcsak tudom :)
Kedves Kérdező!
Ha Jehova Tanúival akarsz beszélni, ők azt fogják neked tanítani, hogy az embereknek nem lehet személyes kapcsolatuk Istennel. Azért tanítják ezt, mert őket is erre tanították, és elhitték ezt a hazugságot. Emiatt nincs is semmilyen kapcsolatuk Istennel, csak néhány betanult szabályt követnek. Arra fognak tanítani, hogy szerezz minél több ismeretet Istenről. Még a Jézus szavait is meghamisították a Bibliában, hogy illeszkedjen ehhez a nézetükhöz. Jézus ugyanis ezt mondta:
"Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust." János evangéliuma 17:3
Ők ezt úgy fordították, hogy "ismeretet szerezzenek rólad". És nem ez az egyetlen Biblia hamisításuk.
Keress inkább olyanokat, akiknek valódi kapcsolatuk van Istennel, akik ismerik Őt személyesen.
Isten áldjon!
Nos ez nem semmi emberek :)
Egyikőtök sem adott egyenes választ egy egyszerű kérdésre.
Kérlek titeket ne legyetek ennyi haraggal telve, legyetek inkább békésebbek.
Minden jót nektek, legyetek jók :)
Értelmes és hatékony választ akarsz,kedves kérdező!?
Menekülj a Tanúk tanításaitól!!!!!!
Ennél értelmesebbet és hatékonyabbat nem tudok írni.
Egyébként ne hagyd figyelmen kívűl az előttem szollót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!