Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Üdv. A tanúkat kérdezném ha...

Üdv. A tanúkat kérdezném ha látja valaki, hogy interneten keresztül hogyan lehet veletek kommunikálni? (Ha lehet értelmesen, mint ahogy a házaknál)

Figyelt kérdés
A jw.org.-on látok egy email linket, de az nekem nem működik (vagy csak én nem tudom hogyan kell használni se másolni nem tudom se semmi)

2015. jan. 14. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Az email link a Microsoft Outlook-kal működik együtt, ha jól látom, mert azt akarta megnyitni nálam. De mivel az nincs beállítva, mert online használok csak levelezőt, így nem tudom használni.
2015. jan. 14. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Vigyázz hogy a cím után nem kell pont, az org után :)

Kérlek, menjél a lap aljára, kattints a "kapcsolat" szóra, majd kattints a "kérjen bibliatanulmányozást"

2015. jan. 14. 11:55
 3/11 Crussader ***** válasza:
34%

Hagyd a "jw.org"-ot!

Ez csak egy jó tanács...

Tudod mit tett Fauszt?

Ne tedd ugyan azt!

2015. jan. 14. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

az előző válaszoló,nem vette a számitásba, hogy az ember már döntött valamiről és ismeri az ellenünk inditott vádakat

a Tanúk senkinek nem törnek az életére nem gyilkosok és nem uzsorások, nem értem miért kell ellenségeskedni?

csak arra tudok gondolni, hogy mint sokan Te sem tudod alkalmazni a Jézus által kapott tanácsokat a felebaráti szeretettel kapcsolatban.

2015. jan. 14. 14:28
 5/11 Crussader ***** válasza:
84%

"Te sem tudod alkalmazni a Jézus által kapott tanácsokat a felebaráti szeretettel kapcsolatban."

Ne haragudj 37% de szerinted mit jelent a "Jézus által kapott tanács"?

Netán az,hogy,hogyan távolítsuk el felebarátunkat Jézustól?

Vagy netán az,hogy,hogyan távolítsuk el szeretteinket SAJÁT MAGUNKTÓL ha nem követik saját elképzelésünket?

Szerinted ez felebaráti szeretet?

Az Őrtorony ezt teszi!

Eltávolít Jézustól,és eltávolít a szeretteinktől! Pontosan ezt!

Én márcsak tudom :)

2015. jan. 14. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező!

Ha Jehova Tanúival akarsz beszélni, ők azt fogják neked tanítani, hogy az embereknek nem lehet személyes kapcsolatuk Istennel. Azért tanítják ezt, mert őket is erre tanították, és elhitték ezt a hazugságot. Emiatt nincs is semmilyen kapcsolatuk Istennel, csak néhány betanult szabályt követnek. Arra fognak tanítani, hogy szerezz minél több ismeretet Istenről. Még a Jézus szavait is meghamisították a Bibliában, hogy illeszkedjen ehhez a nézetükhöz. Jézus ugyanis ezt mondta:

"Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust." János evangéliuma 17:3

Ők ezt úgy fordították, hogy "ismeretet szerezzenek rólad". És nem ez az egyetlen Biblia hamisításuk.

Keress inkább olyanokat, akiknek valódi kapcsolatuk van Istennel, akik ismerik Őt személyesen.

Isten áldjon!

2015. jan. 14. 21:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Nos ez nem semmi emberek :)

Egyikőtök sem adott egyenes választ egy egyszerű kérdésre.

Kérlek titeket ne legyetek ennyi haraggal telve, legyetek inkább békésebbek.

Minden jót nektek, legyetek jók :)

2015. jan. 14. 23:07
 8/11 Crussader ***** válasza:
89%

Értelmes és hatékony választ akarsz,kedves kérdező!?

Menekülj a Tanúk tanításaitól!!!!!!

Ennél értelmesebbet és hatékonyabbat nem tudok írni.

Egyébként ne hagyd figyelmen kívűl az előttem szollót!

2015. jan. 14. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
15%
Miért vagytok ennyire kétségbeesve? :) Mint a középkorban egyes egyházvezetök dörmögtek és a halálba a tüzes máglyára küldték azokat, akiknek véletlenül más nézetük volt mint nekik? Akár vallásos, akár tudományos... miért teszitek ezt?
2015. jan. 15. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os válaszoló. Miért mondod meg hogy Jehova tanúi mit hisznek és mit csinálnak amikor nem vagy az??? Én az vagyok és képzeld az egyik legfontosabb dolog az a vallásunkban hogy jó kapcsolatot ápoljunk istennel. Ezt az ima által és a Biblia olvasása által tesszük meg rendszeresen. Nem értem hogy miért találsz ki dolgokat ha nem tudsz valamit?? De ha már rágalmazol másokat kérlek ilyen hazugságokat ne terjessz. Ezenkívül a Biblia fordítás amit mi használunk nagyon pontos. Képzeld az eredeti Kéziratokban több int 7000-szer fordul elő a Jehova név ami ebben a fordításban vissza lett állítva. Más fordításokban már teljesen el törölték. Ha pedig már szőrszál hasogató akarsz lenni és egy szónak a ragozásán lovagolsz elmagyarázom: Valakit csak úgy tudsz megismerni ha ismeretet szerzel róla. Személyesen gondolom nem tudsz beszélni sem Istennel sem Jézussal csak a Szentíráson keresztül szerzel róluk ismeretet már ha olvasod. Tehát így ismered meg a tulajdonságaikat, tetteiket és hogy mik a szándékai istennek a földdel. Kedves kérdező írhatsz nekem privát üzenetet és én segítek. :D
2015. jan. 20. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!