Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy keresztény számára mi a...

Egy keresztény számára mi a kockázatos munkakör?

Figyelt kérdés

"Bizonyos munkák nagyobb veszélyt rejtenek magukban, és lehet, hogy te is ismersz olyanokat, akik a munkájuk miatt „hajótörést szenvedtek a hitükben” (1Tim 1:19). Bölcsen teszed, ha ezt szem előtt tartod, és nem választasz olyan munkát, amely eltávolíthat Jehovától(Péld 22:3)."

Forrás: [link]

Ezt olvasva gondoltam hogy felteszem ezt a kérdést. Nyilván bennem is körvonalazódott néhány olyan munka ami elvileg "árthat" a hitnek, de kíváncsi vagyok más emberek véleményére is.

2015. aug. 23. 14:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

MIlyen munkakörben dolgozol, ha nem titok?

A kérdést feltetted és várod is a válaszokat.

Szerintem mindenkinek lenne egy kérdése hozzád: Szerinted egy keresztény számára mi a kockázatos munkakör? A te véleményedre is kiváncsiak vagyunk. Én legalábbis nagyon.

örömmel várom a válaszodat! Előre is köszönöm.

2015. szept. 4. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!