Jehova tanúi. Ti mennyit tudtok azon jogaitokról, ami egy bírói bizottság összehívása esetén megillet titeket?
A két tanús szabályról semmit nem tudtatok, és, megkockáztatom, arról sincs fogalmatok, hogy mijen szabályokat, előírásokat kell betartaniuk a véneknek egy ilyen alkalomkor. Hogyan lebbezhettek fel, mire kell figyelnetek, miként élhettek ellentmondással, milyen esetekben semmis az ítélet, milyen esetekben törvénytelen a bírói bizottság működése, mit tehetnek, és mit nem?
Annyira örülnék, ha egy tanú megcáfolna. Komolyan. Lehet, pont te leszel az?
"... Mielott mas vallasat fikazod, tanulj mar meg ertelmesen irni:) (egy kereszteny)"
Te, aki ítélsz, ugyanazt gyakorlod.
Kérlek, akkor idézz egy kiadványt, ami a szervezeten belüli jogaitokat részletezi, én ugyanis ilyet mindezidáig nem találtam. Rendszeresen, oldalakon keresztül részletezik, hogy hogyan és miként adakozhatsz, házat, ingatlant, ingóságot is, és a kötelességeitekre is szinte minden kiadvány felhívja a figyelmet, de a jogokról CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A VÉNEKET TÁJÉKOZTATJÁK, BELSŐ LEVELEZÉS, NEKIK KÉSZÜLT KIADVÁNYOK, ÉS KÉPZÉSEK FORMÁJÁBAN. úgyhogy ha te tudsz erről, te vén vagy, akkor viszont miért nem tájékoztatod erről a hirnököket?
Ez egy olyan dolog, amit ha nem rendeztek, komoly baj forrása lesz a társulat számára, miként a két tanús szabály is az volt, az, és az is marad, mert nincs hajlandóság az ésszerű és rugalmas szervezet részéről még 375 millió dollár kicsengetése után sem ezen változtatni. A jogokról való nem tájékoztatás MINDEN EDDIGI BÍRÓI ÜGY ÉS DÖNTÉS MEGDÖNTÉSÉRE ALKALMAS.
Ha más információid vannak, szívesen veszem.
"úgyhogy ha te tudsz erről, te vén vagy"
Egyelőre nem vagyok az. Egyszerűen beszélgettünk a testvérekkel és felkerült a téma, onnan tudom.
Amiről már szó is volt. Két tanú kell, aki mondja, hogy pl láttam, amint xy más asszonyt fűzöget, miközben a felesége otthon főz.
Ha meg senki nem látja, csak pl pletykálják, hogy xy láttam hogy részeg, akkor meg kell kérdezni xy-t, hogy valóban részegen lófrált-e, vagy csak rágalom. Ha nem vallja be, akkor semmi (olyankor ha tagadja, de mégis igaz a hír, legtöbbször igen hamar kiderül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!