Milyen "szabályok" élnek a Hit Gyülekezetben?
11-es válaszoló. volt-e valami, amiben tévedtem? kevered a csúfolódás fogalmát az őszinteséggel.
sőt, azthiszed, hogy neked ennyi információ alapján jogod van megítélni engem. ez is jelzi, hogy valami olyant tanítanak neked, ami nem Krisztusi. ugyanis amilyen ítélettel ítélsz, téged is olyanal fognak ítélni. ennélfogva kívánom neked, hogy te ott legyél, ahonnan engem kizárnál.
Az az igazság, hogy ez egy lelkiismeretes gyülekezetnek indult, és a mai napig az is.
Több dolog van ami egyidejűleg érvényben van. pl. mindíg azt támadják akinél a labda van!! ez nagyon fontos
Aztán tisztán bibliai alapon csak a jót szerették volna ha megmarad az egyházban, és ennek érdekében hozni szerettek volna pár protokolláris szabályt aminek a követésével megszilárdítható több ezres látszámnál is az, hogy ne egy erkölcsi fertő legyen a közösségből.
Itt van a szentszellem kérdése is. Ezt is sokan támadják és nem hiszik el.
Van olyan ismerősöm, aki nem hiszi el, pedig igaz. egy idő után már nem beszéltem neki erről.
Igazából mégha furcsa is mert a szabadságról mindannyiunknak más volt erdetileg az elképzelése de értünk van nem a pénzünkért a gyülekezet.
Csak az értheti eleve meg akinek a szíve még nem olyan rossz állapotú hogy be tudja fogadni azt az igazságot, hogy Isten Fia mindannyiunkért adta oda a földi életét, hogy Ha elfogadod ezt a Tényt úgy is mint Megváltói Tény, akkor Megláthasd a szentszellem kiáradását a saját otthonodban és így Örök életed IS lehessen.
Ezért is Hívják szeretetnek mert mint a bárány nem nyitotta ki a száját amikor kivégezték hanem szótlanul tűrte azt el.
ÉRTED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!