Milyen "szabályok" élnek a Hit Gyülekezetben?
tized, huszad, harmincad.
első éjszaka joga
tilos gúnyolni a hit-666 rendszám miatta vallásvezetőt.
lory-b korábbi számait csak dúdolni szabad, énekelni nem.
tilos a dohányzás, kivéve ha minimum 51% füvet tartalmaz, mert ugye az már nagyobbrészt nem cigi.
ha n. sándor már több, mint 6 perce folyamatosan beszél,figyelmeztetni kell, hogy vegyen levegőt is néha, miként a földi halandók szoktak.
ezeket csak tippeltem, mivel nem ismerem a gyüliseket, csak azért írtam, mert eddig nulla válasz érkezett, hátha kicsit élénkebbé válik ez a fórum. ha valamiben tévedtem, vagy nem értitek a viccet, akkor elnézést.
Én is csak tippelem, mert szerintem azért nem érkezett válasz, mert nagyon tág a kör.
Milyen szabályok?
Olyanok, mint előttem írták, hogy a területen belül tilos a dohányzás stb.? - vagy milEn erkölcsi szabályok
(bocs, tablet elküldte :) )
- szóval erkölcsi szabályok?
- vagy bibliából mit vett át a gyülekezet és azok a szabályok?
- vagy hogy mi történik ott?
- vagy... szűkítsd szerintem a kört, mi érdekel elsősorban.
Egy-pár szabályok:
-Aki nem ért egyet a Hit gyülivel vagy Németh Sándorral az már az ő szemükbe "gonosz".
-Aki megmeri kérdőjelezni Németh Sándor tanításait az már az ő szemükbe "gonosz".
-Akinek van egészséges , normális párkapcsolata egy nem-hit gyülis emberkével ,annak le kell mondania róla ,mert az Németh Sándornak nem tetszik. (persze vannak kivételek ,de az nagyon ritka.)
-Aki kimeri verni az már "rossz".
És még sorolhatnám.
ugyanez van a tanúknál is, csak ott nem németh sándor van, hanem
hűésértelmesműsorvezetőtestület.
szerintem hamarosan összeolvadnak, mert a műsorvezetőtestület megvilágosodik, hogy mégiscsak kell az a tized, hamár a kollégának bejött ez a dolog, és tizedet adnak majd a befolyt tizedből a ffent nevezett úrnak, vagy egy két részvényt a zt portfóliójából. az biztos, hogy rögtön vezethetné a jw.tvt, hiszen van aranyórája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!