Akik az égbe mennek, mit csinálnak majd ott?
Ha az égbe megyek, egy pillanatra sem fogom levenni a szkafanderem. És remélem, azért vagy haza, vagy a Pandorára jutok gyorsan.
A menny pedig valóban egy állapot, amiben a lélek van, ahogy előttem írták. (Ha van menny. :))
Itt a földön is el lehet érni, ha olyanná tudod tenni a lelked, mint pl. Assisi Szt. Ferenc, vagy Teréz anya. Jézus sokat tud ebben segíteni (csak tudnám, hogyan*...).
* Ezt akár önálló kérdésként is feltehettem volna: hogy őrizhetem meg az énemet (amit Isten teremtett ugyebár), de hagyatkozhatnék mégis rá (ami meg ugye a közelségének a feltétele).
én az égbe tényleg csak űrhajóval tudok menni,
de ha a túlvilágra gondolsz,ott még sok dolgom van..szeretném befejezni a tanulást,és azt a képet,amit már egy ideje festek,csak közben megszülettem ihletért..aztán gondolom tovább a kisházamat,hogy hogy lesz még otthonosabb,ellátogatok a kutatások régiójába,ott is részt veszek egy kis programban,leellenőrzöm az előző életemből a családtagokat,barátokat,akik lent vannak a földön,hogyan alakul a dolguk,átmegyek az igazság csarnokába,és elolvasom a horoszkópjukat,majd megpróbálom súgni nekik a választ,az aktuális kérdésükre..ezzel elvagyok egy darabig,utána megtartom az angyalok karának fellépését,mint főénekes,majd rohanok tovább a kozmosz szívcsakrájába,az univerzális túlvilágra,hogy a földön kívül élő lelkeket is meglátogassam,a következő életemben pedig egy félenergia "testben" születek meg,de annak még meg kell írjam a horoszkópját is,hú..még jó,hogy odaátt nincs idő,mert megőrülnék,annyi dolgom van..főleg az atlantisziakkal..de előbb le kell születnek az energiatestbe,el kell vezetnem az értelem alacsonyabb fokának virágzásához a fajtársaimat,hogy tudjanak segíteni a nem energiatestű hanem anyagi testű lényeknek,aztán mikor visszatérek,csak lesz már időm az atlantisziakra,mert eddig ez a harmadik életem,mióta halogatom..tehát láthatod nem fogok unatkozni..a macskákról meg nem is beszélve..fejlesztenem kell egy csomó mindent,és van még néhány ismeretlen bolygó is..jajj,addig jó,amíg unatkozunk..amúgy mindig csak a rohangálás... XDDD
Szia!
A válasz kézenfekvő és benne van a Bibliában. A Biblia ugyanis két feltámadásról beszél:
"A többi halottak pedig meg nem elevenedtek, mígnem betelik az ezer esztendő. Ez az első feltámadás. Boldog és szent, akinek része van az első feltámadásban: ezeken nincs hatalma a második halálnak; hanem lesznek az Istennek és a Krisztusnak papjai, és uralkodnak ő vele ezer esztendeig." (Jel. 20:5-6).
Arról pedig, hogy mi történik az 1000 esztendő alatt:
"És láttam királyiszékeket, és leültek azokra, és adaték nekik ítélettétel" (Jel. 20:4)
Röviden kifejtve, ezer esztendő lesz arra, hogy akik üdvözülnek megértésék azt, hogy akik nem üdvözülhetnek, azok miért nem...Amikor pedig letelik az ezer esztendő feltámadnak a halottak, "És láttam a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állni az Isten előtt; és könyvek nyittattak meg, majd egy más könyv nyittatott meg, amely az életnek könyve; és megítéltetnek a halottak azokból, a mik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint. És a tenger kiadá a halottakat, akik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, akik ő náluk voltak; és megítéltettek mindnyájan az ő cselekedeteik szerint. A pokol pedig és a halál vettettek a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava. És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vettetett. Ezután láttam új eget és új földet; mert az első ég és az első föld elmúlt; és a tenger többé nem volt. És én János láttam a szent várost, az új Jeruzsálemet, amely az Istentől szállt alá a mennyből, elkészítve, mint egy férje számára felékesített menyasszony. És hallottam nagy szózatot, amely ezt mondja az égből: Ímé az Isten sátora az emberekkel van, és velük lakozik, és azok az ő népei lesznek, és maga az Isten lesz velük, az ő Istenök.
És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak."
(Jelenések könyve 20:12-21:4).
Üdv. Péter
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!