Szerintetek mit csináljak? Öljem meg magam?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok! 155 kg sajnos nagyon szegények vagyuk. a lábamba csavar van ami összefogja a két csipömet sajnos csaltam az interneten többször xboxot meg 2telefont meg aproságokat! és pártfogoialá tettek! kb 2 hete és meg eztan jönnek a feljelentések nem szeretnek börtönbe menni mitévő legyek! bekakrom fejezni!! és igaz h ha pártofogi alat vagyok akkor nem költözhetünkk el és hogy nem mehetek másik városba2015. aug. 5. 15:11
21/23 anonim válasza:
haveroktól kunyerálj össze annyit h meglegyen az a 25, na de ha azt mondod, lesz még 3 feljelentés, akkor ezzel nem úsztál meg mindent. viszont mint többen is írtuk, nem kapsz többet egy felfüggesztettnél ennyi idősen, ne aggódj!
22/23 anonim válasza:
Egyetértek a 18-assal!Bízz Istenben,hidd el,ha kéred segíteni fog.Megölni magad?Gyorsan felejtsd el!Próbáld meg megtalálni azt a tervet az életedhez amit Ő készített neked.Tudom,nehéz megtalálni,de próbálj meg valamit:figyelni a hangjára!A Hangja bárhonnan jöhet....egy ember szájából,a Bibliából,esetleg egy könyvből?Imádkozz,hogy segítsen...Tudom hogy segíteni fog:)én is imádkozom érted....És igen,jól teszed ha befejezed...Az út végén Ő ott vár!Csak el kell indulnod felé!Ne félj!
23/23 anonim válasza:
22-es vagyok:még annyit,hogy a hitel semmiképpen nem megoldás,soha!Attól csak rosszabb lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!