Szerintetek mit csináljak? Öljem meg magam?
de figyelj, én ezt nem értem. ezért kérdeztem, mi az istent csináltál, mert eleve 50 ezer alatt csak szabs, nem? akkor hogy lesz abból börtön? tudom, vannak átválthatók is, de sztem fiatalkorúnál 25 ezerért durva lenne.
mi a frászt csináltál és mi az a többi 3?? ugyanis nagyon nem mindegy !!!!!
pl csaltam egy xboxot és vagy 4 telefont.. eladtam piti penzert h legyen ruham és pénzunk enni..
beteg vagyok azért vagyok kövér...
és apro pénzeket vagy 4x 6-7 ezret...
és egybe most jönnek a feljelntések... xboxbol kaptam egy igyelmeztetöt kifizetuk nagynehezen! aztán kaptam most 4 napja pártfogit de mos tjönnek a többi csalasok :( össz vissz ami volt igy amit cslatam értéke ilyen 200ezer de nekem max össz isz ilyen 80e ft-m volt benne... azaz anyim volt belöole
Ne öld magad. Verd ki a fejedből. Menj el diákmunkára és segíts a szüleidnek kifizetni azt az összeget. Én ezt tenném. Máskor meg ne csalj, mert ez mindig kiderül és megiszod a levét. Jobb a becsületes utat járni, hosszú távon kifizetődőbb. Látod lett rajta egy kis pénzed, de most vissza kell fizetni. Gyakorlatilag semmit nem léptél ezzel előre. Az viszont egy becsülendő dolog, hogy próbáltál segíteni a szüleidnek, de máskor ne ilyen módon tedd. Próbálj meg legközelebb valami munkát keresni és azzal keress pénzt. Biztosan van olyan amit el tudsz végezni a túlsúllyal is. Vannak dolgok amiket a saját károdon kell megtanulnod. Az élet erről szól. Tapasztalatot gyűjtesz, majd pedig tanulsz és fejleszted magad. Ez egy mérföldkő volt a számodra, ezentúl remélem nem teszel ilyet. A kitartás, a hit, a becsület és a kőkemény akarat mindig meghozza az eredményt. Idővel pedig rá fogsz jönni, hogy nem az eredmények számítanak, hanem az út, ami a a cél eléréséhez vezetett.
És ne feledd: "Ahol van egy akarat, ott van egy út!"
biztos hogy nem kerülsz börtönbe!
max függesztés.
s hogy öld e meg magad?
ilyesmire ne is gondolj!
az élet a legdrágább kincs,azt Isten adta és csak ő is veheti el.
senkinek sincs joga elvenni, még saját magának sem.
ez a lehető legrosszabb megoldás,semmi sem ok arra hogy kioltsanak egy életet.
mind egy hogy melyik emberről is van szó.
az élet kioltása a legnagyobb bűn.
tehát ezt mindenféleképpen feled el.
meglátod majd hogy minden meg fog oldódni e nélkül is.
és a hibákból tanulni kel,és akkor már legközelebb nem kövessük el azokat.
biz istenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!