Az idei Pride-on melyik egyház tagjai vonultak ki elfogadóan?
A híradókban mutatták, hogy az egyik egyháztól voltak kinn többen, szervezetten, akik a tolerancia jegyében, támogatva vonultak a résztvevőkkel. (tehát nem több egyháztól összeverődött haveri társaság volt, hanem egytől voltak.)
Rövid interjú, bejátszás is volt velük akkor a TV-ben, de azt nem hallottam, hogy melyik egyháztól vannak.
Na erre én is kíváncsi vagyok,mert pl az USA-ban van homoszexuális egyház!
Nem tudom mit olvasnak,de hogy nem a Bibliát,az tuti!
Nagyon vicces amúgy,de ha jól belegondolunk,felháborító.Legalábbis szerintem...
No mind1 :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor lehet, mégsem egy egyház képviselőiként voltak ott, hanem egy - a FB linken látható - keresztény társaság tagjaiként.
Ezek szerintem kiforgatják a Biblia tanításait, és biztos, hogy liberálisok vannak mögötte.
Vajon az ő Bibliájukban már átszerkesztették az első emberpárról írtakat: "Ádám és Béla"-ként? :/
teljesen vegyes a társaság, nem liberálisok vagy ilyesmi, hanem olyan keresztények akiknek világos, hogy a melegek nem bűnözők, nem választották a betegségüket, és mint más beteg embereket őket is tiszteletben kell tartani
egy részük meleg, mert ugye ez a betegség nem válogat vallás szerint sem, egy részüknek családtagjai melegek egy részük meg egyszerűen nem tartja helyesnek, hogy egy betegséget bűnnek állítsanak be
Érdekes, hogy más betegek nem vonulnak ki évente az utcára. Vagy ha van is megemlékezés, nem gyalázkodnak pl. a vallásokon vagy történelmi ismereteken.
Pl. még egy vakot vagy mozgássérültet sem láttam papi ruhába öltözni, keresztet a fenekébe dugni.... vagy éppen a Nagy Magyarország térképével pózolni.
Remélem, érthetőbb már így, hogy mi a valós probléma és különbség a szegény beteg melegek felvonulásával!
5# A homoszexualitás nem betegség,hanem bűn,amiből van kiút és szabadulás.
Minden ember méltó a tiszteletre,de a melegek ne reklámozzák már magukat a felvonulásokon,mert semmiféle erkölcsi érték hirdetéséről sincs szó ilyenkor.Magyarország meg szégyellje magát,hogy ilyeneket megenged,vagy engedje meg,de akkor ne nevezze magát az elit keresztény MO-nak,mert sajnos nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!