Mi történik István lelkével?
(ApCsel 7:59)
"Megkövezék azért Istvánt, ki imádkozik és ezt mondja vala: Uram Jézus, vedd magadhoz az én lelkemet!"
István lelke már akkor Jézushoz kerül vagy még várja a feltámadást?
Zsidó 12 "Hanem járultatok Sion hegyéhez, és az élő Istennek városához, a mennyei Jeruzsálemhez, és az angyalok ezreihez,Az elsőszülöttek seregéhez és egyházához, akik be vannak írva a mennyekben, és mindenek bírájához Istenhez, és a tökéletes igazak lelkeihez.."
István lelke is itt van a mennyei Jeruzsálemben!
Akkor a Jehova Tanúi miért tanítanak mást erről?
Ők ugyanis azt hirdetik, hogy mindenki csak armagedon után támad fel.
egyrészt jehova tanúinak tévedéseit/hazugságait olyan hosszan lehetne sorolni, hogy az könyvtárakat tölthetne fel, másrészt testben feltámadni az utolsó ítélet-kor fogunk, mindenki, nem úgy ahogy jehova tanúi hirdetik ,hogy aki nem volt jehova tanúja az végleg meghalt, nem is kell érteni a bibliához, laikusként első olvasásra világos kéne legyen
István lelke Istenhez kerül valószínűleg (hisz nem írja, mi történt vele, de mégis jogosan sejthetjük ,hogy így történt)
"Megkövezék azért Istvánt, ki imádkozik és ezt mondja vala: Uram Jézus, vedd magadhoz az én lelkemet!"
Ebben semmi bonyolult, zavaros, nyakatekert rész nincs, ezt nem mai politikusok fogalmazták.. Nem kell a szektákkal foglalkozni. Egy gyönyörű, ragyogó kristály tiszta ima:
Uram Jézus, vedd magadhoz az én lelkemet!
Hogy pontosan mi lesz, minden ember a halála pillanatában megtudja -akkor ott áll Krisztus Pantokrátor előtt.
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Jehova tanúi szerint lélek nem létezik.
Neked is szép álmokat, aludj jól:)
# Roland
"Nem tudom,nem is érdekel,hogy ki mit tanít,legyen szó a tanúkról,vagy a Pápáról vagy bödönszáj-apostolról stb,engem az érdekel,mi van a KÖNYV-ben!"
Csak hogy ezt a bizonyos Könyvet a "bödönszáj-apostolok" írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!