Mi lesz a vége ennek a bevándorlásnak meghalunk valami fertőzésben amit behurcolnak?
Rettegek ettől az egész témától , 3 kisgyerekem van őket féltem leginkább!!
Ugye nem lesz komolyabb baj??
Továbbmennek a fenébe!!?
10-es válaszoló! Maximálisan egyetértek veled!
Mellesleg nagyobb veszélyt jelent az utcára köpködők nyála és a kutyák ürüléke. Ha egy játszótéren a gyerek belemászik a kutyaürülékbe, akkor máris ott van egy kis féregfertőzés.
A fiatalok a hurutos köhögésükkel és az ocsmány köpködésükkel vírusos megbetegedéseket terjesztenek.
Na jó hogy nem veszèlyesebb a köpködő fiatalok meg kutyák ürüléke!!!!!??
Elég furcsa a gondolkodásod utolsó!!
Szegény bevándorlóknak nincs semmi bajuk meg szakad a szívem akkor én is kimegyek a pályaudvarra és én is tutujgatom őket , ja persze inkább belerúgok akkorát mindegyikbe hogy visszaszállnak ahonnan menekültek!!
"Szegény bevándorlóknak nincs semmi bajuk meg szakad a szívem akkor én is kimegyek a pályaudvarra és én is tutujgatom őket , ja persze inkább belerúgok akkorát mindegyikbe hogy visszaszállnak ahonnan menekültek!!"
A bevándorlókkal több mint valószínű hogy nem fognak a gyermekeid érintkezni. Viszont a kutyakaki és a földre köpött csula mindenütt megtalálható, hála a jól nevelt embereknek. Szóval remélem érted, hogy miért írtam azt, amit írtam.
A mentalitásodból ítélve pedig egy agresszív személy vagy, ami megsúgom: Nem erény!
A menekültek azért "menekültek", mert ahol születtek és eddig éltek egy apokalipszis. Szudánban például előszeretettel vagdossák le a szoptatós anyák melleit és a 10 év körüli fiúkat elrabolják és AK47-est nyomnak a kezükbe.
Szóval ne reklámozd nekünk itt a vallási témánál a gyűlöletedet. Mert mi nem fogjuk a válladat veregetve a véleményedet támogatni.
Képzeld magadat a helyükbe! Mit tennél, ha menekülnöd kellene a családoddal együtt? Mit tennél, ha csak is egy másik országban lenne esélyed normálisan élni?
Amíg ezeket a kérdéseket nem teszed fel magadnak, addig ne ítélkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!