Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz a vége ennek a bevándo...

Mi lesz a vége ennek a bevándorlásnak meghalunk valami fertőzésben amit behurcolnak?

Figyelt kérdés

Rettegek ettől az egész témától , 3 kisgyerekem van őket féltem leginkább!!

Ugye nem lesz komolyabb baj??

Továbbmennek a fenébe!!?

2015. júl. 31. 22:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló! Maximálisan egyetértek veled!

Mellesleg nagyobb veszélyt jelent az utcára köpködők nyála és a kutyák ürüléke. Ha egy játszótéren a gyerek belemászik a kutyaürülékbe, akkor máris ott van egy kis féregfertőzés.

A fiatalok a hurutos köhögésükkel és az ocsmány köpködésükkel vírusos megbetegedéseket terjesztenek.

2015. aug. 1. 11:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Na jó hogy nem veszèlyesebb a köpködő fiatalok meg kutyák ürüléke!!!!!??

Elég furcsa a gondolkodásod utolsó!!

Szegény bevándorlóknak nincs semmi bajuk meg szakad a szívem akkor én is kimegyek a pályaudvarra és én is tutujgatom őket , ja persze inkább belerúgok akkorát mindegyikbe hogy visszaszállnak ahonnan menekültek!!

2015. aug. 1. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

"Szegény bevándorlóknak nincs semmi bajuk meg szakad a szívem akkor én is kimegyek a pályaudvarra és én is tutujgatom őket , ja persze inkább belerúgok akkorát mindegyikbe hogy visszaszállnak ahonnan menekültek!!"

A bevándorlókkal több mint valószínű hogy nem fognak a gyermekeid érintkezni. Viszont a kutyakaki és a földre köpött csula mindenütt megtalálható, hála a jól nevelt embereknek. Szóval remélem érted, hogy miért írtam azt, amit írtam.

A mentalitásodból ítélve pedig egy agresszív személy vagy, ami megsúgom: Nem erény!

A menekültek azért "menekültek", mert ahol születtek és eddig éltek egy apokalipszis. Szudánban például előszeretettel vagdossák le a szoptatós anyák melleit és a 10 év körüli fiúkat elrabolják és AK47-est nyomnak a kezükbe.

Szóval ne reklámozd nekünk itt a vallási témánál a gyűlöletedet. Mert mi nem fogjuk a válladat veregetve a véleményedet támogatni.

Képzeld magadat a helyükbe! Mit tennél, ha menekülnöd kellene a családoddal együtt? Mit tennél, ha csak is egy másik országban lenne esélyed normálisan élni?

Amíg ezeket a kérdéseket nem teszed fel magadnak, addig ne ítélkezz.

2015. aug. 1. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Na azért ne állítsuk, hogy itt Európában normálisan tudnának élni. Hogyan? Nem beszélnek semmilyen nyelvet, csak kattogtatni tudja a bantu nyelvét. A muszlim menekültek meg nem értenek semmihez, nem tudod dolgoztatni őket, csak úgy vannak. Lebegnek a térben ha így tetszik. Ez lenne a normális. És igen kiabálnak, zúgolódnak össze-vissza. Igaza van azoknak, akik vissza akarják toloncolni őket. Menjenek haza a csába, aztán csináljanak otthon forradalmat. Legyen a sivatagban nagy a pofájuk, döntsék meg a kormányukat stb. Nekünk nem érdekünk foglalkozni velük, és hogy őszinte legyek nem is érdekelnek az otthoni problémáik. Bal-libsik szokták írni, hogy a bevándorlók problémáját otthon kellene megoldani mert a kerítés nem megoldás, stb. Mi a szarért kellene nekünk megoldani a kecskebszók otthoni problémáit?:D Kit érdekel mi van a szíreknél?:D Addig és annyiszor kell őket hazazavarni ameddig jönnek, aztán egyszer majd nem fognak. Mert vagy megoldják a helyzetüket, vagy meghalnak a nagy "menekülésben". Egyszerűen nem kellenek nekünk, mert sem beszélni, sem érdemi munkát végezni nem tudnak, nagyok a vallási és kulturális különbségek. És ezen van a lényeg.
2015. aug. 1. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az afrikai menekultek nagy resze hidd el tud franciaul,angolul mivel regen gyarmatok voltak es ez az egyik nyelv az allamban. Es hidd el nekem sokkal jobbak mint ezek a budos retkes ciganyok akik nem csinalnak semmit. Ok legalabb dolgoznanak ha befogadnak oket mert muszaj lenne nem volt nekik ott ilyen penzadas ingyen es luxus elet mint a ciganyoknak! Neked pedig a harom gyermekes csaladoddal kivancsi lennek mit csinalnal. A fejed mellett repulnenek el a golyok, attol felsz mikor robban fel a hazad vagy jelenik meg nehany kendos tag akik levagjak a ferjed fejet, a kisfiadat elvakult iszlamistanak nevelnek aztan AK-t nyomnanak a kezebe, a kislanyodat elveszik es tabori ku*vat nevelnek belole es legvegul teged kikotnek egy agyhoz es addig dug*nak amig meg nem doglesz! Kivancsi lennek rad! Es igen ha lemennel hozzajuk, vennel ket kenyeret es egy vizet nekik, szivesebben dolgoznanak es hagynanak minket beken!
2015. aug. 1. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
26%
Csak engem nem érdekel mi van Afrikában tudod?:) Én nem megyek oda, de ők se jöjjenek ide. Etesd meg pátyolgasd őket ha annyira akarod, sőt fogadj örökbe egyet 4. gyereknek :D
2015. aug. 1. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
9-es mentazöld, jókat röhögtem. Azér az érdekes, hogy a getziusa mindenhova megy békétcsinálni, de ahonnan ezeket elüldözik, oda nem megy . Dekuvaérdekes,talán nem véletlen.
2015. aug. 1. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ha tényleg családok szöknének át és kérnének segítséget, akkor az európai emberek is máshogy állnának a dolgokhoz. De amíg olyan emberek jönnek, amilyeneket a debreceni lázadásnál látni lehetett, addig miről is beszélünk?
2015. aug. 1. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi történt Debrecenben? (csakúgy kérdezem)
2015. aug. 1. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes, hogy némelyiknél többezer euró van, de mobiltelefon mindegyiknél. Ki a fasnak telefonálnak, miből, milyen hálózaton. Azt hogyan, ki fizeti, ha állítólag nincs pénzük. Állítóla g az usa keveri a metériát: [link]
2015. aug. 1. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!