Nektek tett bizonyosságot a létezéséről Isten?
Én sosem láttam, de éreztem :-) És nem egy szoknya fellibbenéséből, nem egy fuvallatból és nem csak azért mert nem érem el a csillagokat ha kinyújtom a karomat. Hanem mert ott volt jókor jó helyen és nem bírta tovább elnézni a hitetlenségemet, hanem a megfelelő pillanatban jelezte létezését. Amikor tudta, hogy én balga mikor értem meg végre. :-)
Csak egyszer történt, de egy életre meghatározta az életemet. Így lett hitem, hogy soha többet nem várok csodát, mert valószínűleg sosem fog többet ilyen történni, mert tudja, hogy az az egy elég bizonyíték volt.
Tudjátok mi az a szerelem? Akkor az az érzés olyan volt ,amikor mérhetetlenül szerelmes vagy, és semmi más nincs a szemed előtt. És csak sírsz és sírsz, de örömödben. Életemben nem sírtam ilyen jót a boldogságtól. Hát ilyen a bizonyságtétel.
Nem. Pedig kértem. Volt imádkozás, minden...
Aztán hagytam a csudába. Sok minden nem változott.
Én nem kértem és mégis kaptam, pedig nem is hittem.
4osztályos voltam, egy délután mentem haza az iskolából.
Egy kanyarba át akartam szaladni az úton de közbe jött egy autó(skoda) én nem láttam, ő sem láthatott engemet, szinte egyszerre értünk az úttest közepére, én szabályszerűen azt éreztem, hogy valami visszaránt de olyan erővel,hogy kb két méterre vágodtam hanyatt a kocsitól, karcolás nélkül úsztam meg.
18 éves lehettem.
Egy alkalommal néhány cimborával kimentünk csónakázni, az egyik barátom kiesett a csónakból mert ugye folyamatosan hlyültünk, a víz kb 3 méter, ő nem tud úszni elmerűl a csónak elhalad, ő feljön a víz színére és csak kapálózik, én tudok úszni beugrok utána megfogom a haját és próbálom elérni a csónakot a másik két haver nyújtsa az evezőket, hogy kapjam el de közbe a fuldokló cimborám megfogja lábamat és beránt a víz alá, ott már láttam is a halált víz formájában, azon térek észhez, hogy a csónak ott van kéznyújtásnyira a fejem fölött és látom az egyik evezőt ahogy nyúl felém, megfogom és érzem,ahogy emelkedek ki a vízből. Kimentenek, lelket vernek belénk, de az érdekességet csak azután tudom meg.
A csónakot senki nem evezte felénk.
És én még mindig nem hittem!
26 éves vagyok esküvő előtt állok, az utolsó legénybuli van a srácokkal minden tökéletes, pia van bőven,cigi meg minden ami egy bulit feldob.
hajnal 2-kor elbúcsúzunk és mindenki megy haza.
Én meggyújtok egy cigit és végig dőlök az ágyon és el alszom.
Fogalmam sincs, hogy abban a belőtt állapotban, hogy ébredtem meg csak arra emlékszem, hogy mikor kinyitom a szemem borzalmas fűst van és velem szemben nem messze tőlem tűz van, füstöt és tüzet látok, pánikba esek nem találom a szoba ajtót, nincs semmi tájékozottsági képességem, csak a tüzet látom ahogy egyre jobban kezd lángolni, célba veszek egy pontot és oda akarok rohanni elesek és esés közben neki esek az ajtónak ami kinyílik.
Hogy mi következett ezután azt nem írom le, mert oda egy egész oldal kéne.
De én még mindig nem hiszek és folytatom azt a züllött életemet, és hajkurászom a nagy semmit.
10 évvel később eljutok Portugáliába ott rá 6 hónapra összeszűröm a levet a helyi "maffiával" életveszélybe kerülök, 3 napot töltök egy szobában az ágy alatt, egyetlen egy segítségem van egy honfítársam. Ő elintézi a dolgaimat és mikor megérkezik itthonról a pénz megveszi a repülő jegyet, és valamilyen furcsa módon eljutok a gépre és pár órán belül épen és egészségesen otthon vagyok. De én még mindig nem hiszek!
2 évre a történtek után van egy álmom amit sajnálom de nem fogok leírni, de akkor éjszaka összetörve térdre rogyok és már hiszek!
És ennek pontosan 8 kerek éve.
Aki akarja az elhiszi a fentieket, aki meg nem az nem.
Mindenkinek jogában áll hinni is meg nem is.
De mindazt amit leírtam úgy igaz ahogy leírtam. :)
12 Mit kértél? Hogy Isten mutasd már meg magad végre, ha létezel? :-)
Én is üvöltöttem néha, és akkor tette amikor nem is számítottam rá. Ez persze nem azt jelenti, hogy üvölts érte és akkor biztos megjelenik. Ez azt jelenti, hogy ha már eléggé érett vagy, és kíváncsi, és végre eltudod engedni a dühödet, feltudod ismerni a jeleket.
Igen tett,csak nem figyeltem rá és nem is tudtam mire vélni.
Gyermekem életét mentett meg 2-szer.
Most már értem,hogy történhetett és ha megtörténik ,mosolygok rajta és megköszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!