Vannak meleg keresztények?
miért mondanám, ha nem az- nem az
legfeljebb "anonim", de az nem sokat ér :D
így van
én sehol nem a magánvéleményemet írtam, sokakkal ellentétben
Nem tolom Istenre semmilyen bűnödet! Sőt ahogy írtam, azt mondom, hogy ő akarta így, ezért nem cselekszem ez ellen.
Szerinted jobb lenne, ha elvennék egy nőt és gyereket nemzenék. Hazudnék egész életemben mindenkinek, MÉG MAGAMNAK IS... a hazugság nem bűn???
Én nem érdemlem meg a boldogságot, csak a heteroszexuálisok???? Én ugyanúgy boldog lehetek, és ugyanúgy van jogom harcolni a boldogságomért, ahogy a heteróknak is. Nem úgy gondolod?
Dehogynem, szerinted ez mi?? Őt teszed felelőssé a TE döntésedért. Isten hogyan akarhatta, hogy bűnben élj?!
De, a hazugság is bűn, ezért nem kell elvenned senkit, és nem kell gyerekeket nemzz.
Megérdemled a boldogságot, annak ezernyi formája van. Isten és a Biblia azonban a homoszexualitás gyakorlását elítéli.
ez nem gyűlölet, ez Isten parancsa
ha nem tudod elfogadni, legalább ne őt okold
vagy legalábbis azé, aki leírta. Mert a Bibliát nem Isten írta, hanem valakik aki neki tulajdonítják, aztán jó páran átírták.
Úgyhogy merészség kijelenteni ez Isten parancsa. Hol és mikor parancsolta ezt? Lehet csak egy homofób Bibliamásoló írta bele, aztán ez így fenn maradt. Ez van a Bibliában. Persze nagyon sokak Bibliájában nincs ez a rész, hiszen a reformátusoknál, anglikánoknál vannak meleg tiszteletesek, apácák. Csak a katolikusok ragaszkodnak ehhez ennyire, miszerint ez Isten parancsa. De attól még lehet, hogy nem.
Jó persze, ha valaki meleg és hithű Római katolikus akar lenni, az már ütközés. De akkor is úgy lenne a helyes, a Pápa parancsa, nem Istené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!