A Vatikán-nak milyen titkos írása van a magyarokról?
el kell szomorítsalak, az említett két oldal rengeteg butaságot ír, én csak a saját szakterületem nevében tudok nyilatkozni, de már sok ismerősöm is említette, hogy sok téved adat van, az oldal szerkesztői valószínűleg nem néznek komolyabban utána annak amit hallanak/olvasnak, csak kiírják amit érdekesnek találnak
egyébként ha olvasod a kommenteket, gyakran kérnek forrást, vagy háborodnak fel egyes témában jártasabb illetők :D
Én töriszakon végeztem, az egyháztörténet tanárom többször kutatott már a Vatikáni Levéltárban és ami le is van titkosítva, az sem olyan jellegű, ami történelmi átverés lenne. Egyszerűen arról van szó, mint egy normális levéltárban: vannak olyan iratok a Magyar Nemzeti Levéltárban is, melyek jelenleg még nem kutathatók, mert egyfelől személyes jogokat sérthet a felfedésük vagy másfelől olyan államtitok, amit nem akarnak nyilvánosságra hozni és le van titkosítva. Kész, nem kell ezt túlbonyolítani.
Magyarországgal kapcsolatban is nyilván lehet ott olyan irat, levelezés, amit még nem is lehetne kutatni.
Ezt a kijelentést VI.Pál Pápához kötik .
Először is azt kellene megtudni , hogy valóban mondott-e ilyesmit ha igen akkor valószínűleg van valami alapja a dolognak .
Igen van ilyen irat, milyen bizonyítékra gondolsz? VI. Pál ezt mondta, hogy van ilyen, de egyenlőre nem oldhatják fel a titkosítás alól, mert még nem jött el az ideje. Megvan a facebook oldal is, ami ezt tartalmazza, de a Google gondoskodott róla, hogy ne lehessen sem a linket, sem a szöveget átmásolni. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy tudjam, hogy igaz. Én nagy kínkeservvel képernyőképet csináltam, majd átírtam, ezért most ide tudom írni, hogy mit mondott. VI. Pál pápa:
"A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni, majd azaz idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot." Erről mának is volt tudomása, mert II.Pál pápa is célzott ilyesmire a magyarsággal kapcsolatban és az ő barátja Pio atya konkrétan kimondta az alábbiakat.“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Lejegyezte Pio atya)
Forrás: MARANA THA újság. 2009
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!