Miért van az, hogy az összes dokumentumfilm csatorna ismeretterjesztő műsoraiból gyakorlatilag az visszhangzik, hogy hülye aki hisz a kereszténységben?
A feltámadás látomás volt,vagy hogy nem megbízható a Biblia,vagy hogy nincs is Isten?
Nem adnak választási lehetőséget.
5-ös vagyok, szerintem azért nem feltétlen olyan hú de bolond dolog ez a denevér-madár téma, mert akkor még nem létezett az élővilág ilyen rendszertani besorolása, hogy egy állat emlős vagy madár azt ma többféle vizsgálat alapján kell eldöntsük, az akkori emberek meg gondolom én úgy döntötték el ,hogy ami repül az madár
sokszor volt már ,hogy meglepődtem, mert le akartam oltani a keresztényeket, de kiderült, hogy történelmi ismeretekkel már nem is olyan hülyeség az adott rész
én se hiszem hogy voltak csodák meg minden, de nem tartom hülyének aki vallásos, meg "humbugnak" az ilyesmit
engem csak a jehova tanúi irritálnak meg a rosszabb fajta muszlimok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!