Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes dokumentumfilm csatorna ismeretterjesztő műsoraiból gyakorlatilag az visszhangzik, hogy hülye aki hisz a kereszténységben?

Figyelt kérdés

A feltámadás látomás volt,vagy hogy nem megbízható a Biblia,vagy hogy nincs is Isten?

Nem adnak választási lehetőséget.

2015. júl. 16. 22:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, szerintem azért nem feltétlen olyan hú de bolond dolog ez a denevér-madár téma, mert akkor még nem létezett az élővilág ilyen rendszertani besorolása, hogy egy állat emlős vagy madár azt ma többféle vizsgálat alapján kell eldöntsük, az akkori emberek meg gondolom én úgy döntötték el ,hogy ami repül az madár

sokszor volt már ,hogy meglepődtem, mert le akartam oltani a keresztényeket, de kiderült, hogy történelmi ismeretekkel már nem is olyan hülyeség az adott rész

én se hiszem hogy voltak csodák meg minden, de nem tartom hülyének aki vallásos, meg "humbugnak" az ilyesmit

engem csak a jehova tanúi irritálnak meg a rosszabb fajta muszlimok

2015. júl. 19. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
80%
A tudományos műsorok a tudományos ismereteket terjesztik, ez természetes, ugyanúgy, ahogy a vallásos műsorok meg alaptételnek tekintik Isten létét, és szentírásnak a Bibliát. Én szeretem az ismeretterjesztő műsorokat, de nem vettem észre, hogy lehülyéznék a hívőket. Nem lehet, hogy neked van egy hangyap.csnyi üldözési mániád?
2015. júl. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!