Kedves tanúk, akik már voltatok az idei 3 napos kongresszuson. Mennyi volt a 3 napra a "felmerült költség"?
Figyelt kérdés
lehet-e ezt ellenőrízni? minden normális helyen ezeket számlával támasztják alá, gondolom nállatok is, hiszen rátok is vonatkoznak a törvények, ugye?2015. júl. 14. 11:21
11/15 A kérdező kommentje:
a kérdésemet viszont félreérted. nem az adományokkal van gondom. mindenki dobjon be amennyit akar. AZ ADOMÁNYOZÁSRA VALÓ ILYEN JELLEGŰ, MEGTÉVESZTŐ ÉS ETIKÁTLAN ÖSZTÖNZÉSSEL VAN BAJOM. nyilván a marketingesek pontosan tudják, hogy akár 3szor, 4 szer annyi is bejön ÍGY, mint egyébként. csakhogy ez már nem önkéntes... hanem kikényszerített. ez már nem Krisztusi, hanem zrti. ez már nem szeretet, hanem üzlet..,
így, ebben a formában.
úgy krisztusi lenne, ha emaradna ez a bejelentés, és úgy joggal mondhatnák, hogy bízzuk Istenre,majd Ő megsegít. de így...
2015. júl. 14. 13:28
12/15 A kérdező kommentje:
jöhetnének a számok... konkrétan 6 szám, egymás után...
2015. júl. 14. 13:48
13/15 anonim válasza:
"MEGTÉVESZTŐ ÉS ETIKÁTLAN ÖSZTÖNZÉSSEL VAN BAJOM"
Ja hát igen...Nem vallási szervezet lenne, még bőven beleférne, de így...
14/15 selvian válasza:
Baj az ha önkéntes adományokból tartja el a szervezet magát. Ha nem így lenne, hanem mint más vallásoknál, hogy a politikai pártok tartják el. Vagy az utcán kéregetve a járókelőktől, az sem baj... Az hogy legalább a Tanúk tartanak bibliai oktatást, előadásokat, kapsz a kongresszuson ingyenes kiadványokat ha Tanú vagy ha nem... Vagy bemehetsz bármelyik Királyság -Terembe és nem nyomnak az orrod alá kosarat és nézik hogy mennyit dobsz bele. Ha nem vagy Tanú kedves Kérdező akkor miért fontos számodra hogy hogyan számolnak el az adománnyal, nem a Te pénzed van benne. Vagy ha igen, akkor ne ide írj hanem menj oda a kongresszuson az illetékeshez és kérdezd meg ott. Nem itt. Egyébként mindenki szétnézhet a saját vallásában.
15/15 A kérdező kommentje:
ó, én csak számokat vártam, mert annyira figyeltek a tanúk, hogy csak na... de kiderült, senki nem figyelt... de tudod, lehet, szavadon foglak. de már megint nem figyeltél, ugyanis leírtam, hogy semmi baj az adományokkal... leírtam azt is, mivel van baj...
2015. júl. 14. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!