Kedves tanúk, akik már voltatok az idei 3 napos kongresszuson. Mennyi volt a 3 napra a "felmerült költség"?
Nálunk minden hónapban tételes elszámolás van, hogy mire ment az adomány. Szerintem ez így természetes egy testvéri közösségnél.
egy nem jehovista
kedves selvian. tudod, a körzet pénzálománya egy olyan adat, amivel el kell számolni az állam felé. ezért kellet kis cetlikre ráírni, ki mennyit tud adni minimum egy évben. tehát az az összeg, amit itt felmerült költségként elszámolnak, alá kell hogy legyen támasztva.
elmondom,mi történik: a jelenlévők számát megszorozzák 1000 forintal. ez nem felmerült költség, ez BÉRLETI DÍJ ehhez adják hozzá a felmerült költségeket.
de ez teljesen jogszerűtlen, és etikátlan. azoktól kérik el a BÉRLETI DÍJJAT, AKIK FELÉPÍTETTÉK, és akiknek az adományából épült.
kedves selvian
mennyi volt hát?
inkább így kérdezem: ugye, te sem emlékszel?
"de ez teljesen jogszerűtlen, és etikátlan. azoktól kérik el a BÉRLETI DÍJJAT, AKIK FELÉPÍTETTÉK, és akiknek az adományából épült."
Jehova Tanúinál, majdnem minden ingyenes..hogy másképp fizessék a kiadásaikat, ha nem adományokból? Talán etikátlan, de....fennmaradáshoz szükséges.
ui.: Nem vagyok Tanú, de szerintem ahol pénz van, ott az igazság egy parányi része már meg is halt. Hanem nagyobb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!