Honnan tudhatom, hogy Sátán félrevezetéséről van-e szó?
A kérdés nagyon komoly,komoly válaszokat várok.
Honnan fogom tudni,ha pl. van egy kialakult nézetem,gondolatom,hogy az esetleg rossz?
Köszönöm mindenkinek!
Utolsónak:többször voltam már megpróbálva és volt amikor helyt álltam és volt amikor nem.Rögtön éreztem ,ha rosszul döntöttem.
Szia
A kérdéseddel kapcsolatosan azt írta Pál apostol: "hogy túl ne járjon az eszünkön Sátán, hiszen nem vagyunk tudatlanságban a fondorkodásai felől."2Kor.2:11
Ezek szerint meg kell ismernünk Sátán fondorkodásait. Azt meg csak a Biblia írja le. Ráadásul amikor olvassuk, párhuzamosan az Isten gondolkodásvilágával is ismerkedünk, és közbeen rájövünk, mekkora hatalmas külömbség van Isten gondolkodása, és Sátán gondolkodása között.
Például Sátánról azt írja a Biblia, hogy kezdettől emberölő volt, viszont Isten a Fiát küldte értünk, hogy lehetőségünk legyen megszabadulni Sátán befolyásától már most, később pedig véglegesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!