Jehova tanúinál milyen egy ismerkedés, együtt járás, házasság?
Figyelt kérdés
Ez a téma érdekel.Jó lenne ha olyan ember(ek) írnának akik ott ismerkedtek meg.Azt már tudom,hogy házasság előtt nincsen szex.De ettől függetlenül az ismerkedés ugyanolyan ? pl vége az Istentiszteletnek.Helló Szia menjünk együtt...És egy az egyben közlöm hogy figyelj szimpatikus lány vagy járjunk.Gondold át ! Szóval hogyan van ez a valóságban :)2015. júl. 9. 17:51
11/18 anonim válasza:
bocsánat, nem összehordtam, hanem IDÉZTEM... egyébként a borzalmas jelzővel egyetértek... pont azért idéztem, és írtam le ezeket a dolgokat, hogy lássák az emberek, mi van a báránygúnya alatt...
12/18 anonim válasza:
Te lány vagy,vagy esetleg tanú (ellenes)?
13/18 anonim válasza:
nem is tudom értelmezni a kérdésedet... miért kérdezel ilyeneket? mit befolyásolna a kérdésedre adandó igen/nem válasz?
14/18 anonim válasza:
Miért félsz válaszolni? Nem mindenki rossz ember itt,ahogy biztosan te sem vagy az..
15/18 anonim válasza:
te milyen választ adnál erre: te lány vagy, esetleg tanú (ellenes)? igent? vagy nemet? vagy igen igen nem, nem nem igen? vagy igen nem nem? nem nem nem?
kicsit kérdezhetnél konrétabban is, mellesleg te sem válaszoltál, nyílván félsz, ugye?
16/18 anonim válasza:
Kedves kerdezo latogasd meg az alabbi oldalt sok kerdesedre valaszt kapsz majd [link]
17/18 anonim válasza:
Döbbenet, hogy mik vannak. Ti Jehovák nem vagytok semmik....
Figyelgetni kell a másikat meg nem csattanhat el egy csók vagy puszi akárhol "csak úgy", vagy a parkban a padon ülve ha a csajszi a lábát ráteszi a térdemre és símogatom,.... Paráznaság meg tisztátalanság.
Pofám leszakad, én egy normális értékrendűnek tartom magam és tartanak is annak. Ez egy téboly gyerekek.
18/18 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz nálluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!