Hogyan tudnék megszabadulni berögzött Jehova Tanúi tanításoktól?
"...de állandóan ott motoszkál a fejemben hogy lehet Sátán műve ez az egész, hogy elhagytam a szervezetet, és rosszabb lesz a sorsom mint mielött megismertem volna az "Igazságot"?"
Mondataidból kiválóan látszik,hogy milyen erős agymosást képesek végrehajtani az embereken az ilyen szervezetek.Amiről beszélsz,az félelemből,és bűntudatból ered.Ez nem a szerető Isten útja,bárki bármit is mond.Ha egy szervezetnél így akarnak magukhoz kötni,akkor bizony pont ők azok,akik a sátán praktikáját alkalmazzák ellened.Jól teszed,ha elfordulsz tőlük.
""...de állandóan ott motoszkál a fejemben hogy lehet Sátán műve ez az egész, hogy elhagytam a szervezetet, és rosszabb lesz a sorsom mint mielött megismertem volna az "Igazságot"?"
Mondataidból kiválóan látszik,hogy milyen erős agymosást képesek végrehajtani az embereken az ilyen szervezetek.Amiről beszélsz,az félelemből,és bűntudatból ered.Ez nem a szerető Isten útja,bárki bármit is mond.Ha egy szervezetnél így akarnak magukhoz kötni,akkor bizony pont ők azok,akik a sátán praktikáját alkalmazzák ellened.Jól teszed,ha elfordulsz tőlük."
A kérdező mondataiból kiválóan látszik, hogy a kérdése provokáció és csak a lejáratás a célja. Ő nagy valószínűséggel a jelenleg 28 %-os válaszoló, aki már sokszor tette magát hiteltelenné.
Amiket itt is kiírt a kérdésben, egy az egyben sötét trükkök arra, hogyan járasson le egy szervezetet, mely éppen NEM úgy működik, mint amivel vádolja! Sokszor elmondtam már, de újra tudatosítom benne és minden hasonló szándékú emberben, aki ismeri Jehova Tanúit, az pontosan tudja, hogy hazugságok ezek a szövegek.
16-os :D épp a tegnap volt az amikor azt mondta rám a 23%, hogy ÉN, TE vagyok. :D
Komolyan mondom annyira szánalmas ez az üldözési mánia ennél az embernél, hogy csakna! :)
Mindenhol és mindenkiben az ördögöt látja, csak épp önmagát nem vizsgálja meg...peddig nem ártana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!