Fenyegettek itt már meg valakit TÉNYLEG jehova tanúi pl pokollal? (alább kifejtem) (Jt ne válaszoljon, ne kampányoljon, a többiek is szorítkozzanak a kérdés megválaszolására, ne egymást anyázzátok! )
Figyelt kérdés
namost mindenki baromi közhelyesen oltja őket, hogy "fenyegetnek a pokollal ha nem leszel jehovás", de ők alapvetően nem hisznek a polokban, max azzal fenyegethetnének ,hogy végleg megsemmisülsz, egy ateista erre nyilván rávágná, hogy "igen tudom, én is erre számítok"
tehát van olyan akit tényleg személyesen jehova tanúi fenyegettek már, nem az, hogy olvasta, vagy hallotta, vagy szomszéd mcsakájának a volt gazdájának a fiának a lányának a legjobb barátnőjének az öccsét, hanem őt magát?
ha lehet írja is le mit mondtak, mert nekem nagyon furcsa, hogy ELVILEG ezzel fenyegetnek ,gyakorlatilag nem is hisznek a pokolban
2015. júl. 8. 19:14
11/18 A kérdező kommentje:
na erre kíváncsi vagyok, ha időd engedi írd már le privátba légyszi :D
2015. júl. 8. 22:25
12/18 anonim válasza:
miért írnék privátban? nincs mit titkolnom... és neked?
13/18 A kérdező kommentje:
csak érdekel ez hogy lehetséges, és nem akarom a saját kérdésemet (meg senbkiét) szétoffolni
2015. júl. 9. 10:30
14/18 anonim válasza:
nos, biztonsági rések, gyakori "nem megengedett" oldalak látogatása, és ip cím. te például ugyanarról az ip címről írsz, mint.... de ez már nem nyílvános adat. tudod, lehet tanulni a zrt-től is. ők pl. simán lenyomozzák a bételothonokban a tanúk internetezését, legális szoftverekkel... sőt, egyes gyanús elemekkel is megteszik ugyanezt. azt már kevésbé legálisan, hiszen mint SZERVEZET, ehhez nincs joguk. magánszemélyként a neked érkező privát üzenetekből simán megoldható ez. ezért nem is válaszolok semmi privátra. viszont megnézem, kitől kaptam VALÓJÁBAN.
15/18 anonim válasza:
"legyetek hát óvatosak, mint a kígyók, de ártatlanok, mint a galambok."
:-)
16/18 A kérdező kommentje:
frankó :D
2015. júl. 9. 11:46
17/18 anonim válasza:
Jehova Tanúi nem fenyegethetnek a pokollal, mert nem hisznek benne. Ők Armageddonnal fenyegethetnek.
18/18 anonim válasza:
Jezsuiták szoktak pokollal fenyegetőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!