Miért, nem látni Jehova Tanúi standján bibliát, ha ők biblián alapuló vallás?
Kedves Zöldlomb Legolas!
Bármikor, ha látod a Tanúk standját, menj oda, és nyugogodtan kérj Bibliát! Ha azonnal nem is adnak,...a címedet semmi pénzért oda ne add mert a nyugalmadat adod oda!
Én értem!
De őn érti már, hogy,ez egy nagy hazugság?
"egy nagyon jó kivitelezésű, pontos fordítást"
Ez az UVF fordítás = az eretnekséggel!
Érti már?
És kedves dubitus ne tévesszük már össze a leélkészeket és a papokat, stand mellett álldogáló MIB emberekkel.
Érzed a különbséget?
Na ugye.. :)
Kedves hozzászóló!
Írod: "Ez az UVF fordítás = az eretnekséggel!
Érti már?"
Nem, nem értem - mindössze ebből,amit ide írtál - mire gondolsz?
Mert dög nehéz lenne bibliákkal megrakott állványokat vonszolni. Szerintem.
Amit ott osztogatnak, az egy ismertetővel ér fel. Márpedig, egy ismertetőnek rövidnek és megnyerőnek kell lennie. Azok a kiadványok, amiket osztogatnak ráadásul többé-kevésbé még aktuálisak is.
Szerintem JT is csak arra vállaltak kötelezettséget, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a szent írást, és nem arra, hogy orrba szájba adagolják az utcabelieknek.
Úgy példáznám, hogy mikor valaki útbaigazítást kér, akkor elmondod neki az irányt, nem pedig elrángatod oda.
ui.: Nem vagyok Tanú, csak tudom mi az a marketing
"Az én kérdésem pedig az, hogy miért nem képesek a többi felekezetek standot felállítani és közzétenni a kiadványaikat? "
Mert a többi nagy felekezet inkább kórházakba, árvaházakba, iskolákba, jótékonysági alapokba és ehhez hasonlókba fektetik inkább a pénzét. Arányokban szerintem többet költenek ilyenekre, mint a szervezetetek.
(Mondjuk a pápának az éjjeli papucsa is aranyból van, szóval az önzetlenség nyilván nem 100%-os)
Ez is igaz, de valahogy akkor sem érezném hatékonynak, ha egyből a bibliákat osztogatnák. Ilyen a piac, ilyen a marketing...szerintem nincs gond a módszerükkel.
"és hogyan lehetne úgy bibliát szerezni tőlük ,hogy az ne járjon azzal, hogy utána meglehetősen gyakran felkeresnek már-már zaklatás szinten?"
Ez viszont nagyon tetszett, dezsavű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!