Vajon helyes e, hogy erre az oldalra olyan névvel is be lehet regisztrálni, ami mindennél nagyobb sértést jelent egy keresztény ember számára?
Vajon így helyes-e? ...találtam egy "Jézus férfiasságot jelképező testrésze" nevü felhasználót...
Köszönöm mindenkinek a választ. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket. Bár nem tudom, hogy ezek a lépések elegek lesznek e bármihez is.
Jézusf@sza? :D LOL
Ez nagyon jó, én is megváltoztatom a nevem valami ilyenre, mondjuk Istendákójára.
Mellesleg a Jesus ma is használatos spanyol, dél-amerikai férfinév.
Például a lenti felsorolásban van focista és boxoló is, őket biztos egy párszor leanyázták már. Vajon mit kiabálhattak be nekik a pálya széléről?
szerintem ez teljesen mindegy, ne nézegesd a toplistát és kész...
10:33-as ha nekem olvasnál fel bármit a bibliából én szépen elküldenélek "Jézus férfiasságot jelképező testrésze"-be.
hát,szerintem ez legyen a legkisebb problémánk!
Ez csak őt jellemzi,nekünk meg nem sok beleszólásunk van,hogy más hogy nevezi el magát,mégha ez sértő is..lehet,hogy felháborodtál,de ezeknél az embereknél sokkal borzasztóbbak mászkálnak szabadlábon,és Isten ne adja,hogy találkozz velük,mert azt mondom,ez még egy gyengébb húzás,hogy Jézus nemiszervének hívja magát,de lehetne Isten hátsója is,és azt ne feledd el,hogy attól,hogy van egy vallás rovat,attól ez még nem egy kifejezetten vallásos oldal,tehát ha nem néz körül valaki,nem is jut eszébe,hogy a kultúra és közösségben lehet egy vallás rovat,ahol esetleg megsértődnek,de ez senkit nem nagyon érdekel,főleg,hogy anoním az oldal..
bizony érdekes dolgok ezek,mivel ha valaki egy anoním oldalra regisztrál,akkor nem is tűnhet fel a neve a válaszoknál,tehát nincs is értelme polgár(katólikus)pukkasztó nevet választani,ezért nem is értem ezt az egészet,de biztos neki ez a név tetszik,vagy annyira buta,hogy nem tudja,hogy ez nem szép dolog..de majd ha rájön,biztos szégyelni fogja magát!!!Addig meg butáskodjon..ne vegyétek figyelembe!
Szálkák. Gerendák. Satöbbi...
Nem értek egyet a céltalan provokációval. Viszont a keresztények néha nem kicsit megérdemlik. Sokszor nem azokon csattan, akiken kéne, de ebben semmi új sincs.
...
Ráérős idődben gondolkodj el azon, hogy van, akinek már a monoteizmus ötlete is sértés. Nem tagadom az istenetek létezését, és ennél többet nem is kérek cserébe. Tudom, hogy a dogmatizmusotok szerint azok "hamis istenek", de mi van, ha más vallások szerint viszont a tiétek a "hamis"? Új vallásháborúk?
Tanulj meg tűrni feleannyira, mint mi.
"...de sátán világában "természetesen" sikk és divat. lásd pl a volt miniszterelnök remek szókincsét."
Mi vagy te, egy KDNP-s? Eleve hogy jön ide Gyurcsány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!