A jehovisták miért írják oda minden válaszuk után, h üdv xy?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 19:41
11/14 anonim válasza:
Nem szoktam odaírni a nevem. Nem az számít ki vagyok, hanem, mit hogy mit írok.
12/14 Tantételbeli válasza:
Kedves kérdező!
Nem akarlak megsérteni, de olyan választ kapsz egy - általad leminősített embertársadtól, - nem én, hanem TE minősítetted le - amit megérdemelsz:
Válasz: "Azért, mert KÜLÖNB EMBEREK, MINT TE!"
Ennyi. Egyébként meg nem kötelesek kiírni, - mint ahogy én sm teszem, meg te sem, "locses" Kiváncsi vgyok, leesik-e, miért ilyen választ kaptál?
13/14 A kérdező kommentje:
Elég sok kérdést szoktam megválaszolni itt, ezért tényleg őszintén mondom, h fogalmam sincs, h miről beszélsz... Ha gondolod írd meg privátba...
2015. jún. 27. 15:31
14/14 anonim válasza:
Vidiripi
"Azért, mert KÜLÖNB EMBEREK, MINT TE!"
Nem különbek ők sem csak mások. Pl. a jelenleg 23% válaszoló nem szokta oda írni a nevét!
Üdv! Vidiripi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!