Miért baj, ha nincs még megkeresztelve a kislányom? Nem tudom, milyen vallású lesz. Legyen ez később az Ő döntése.
Nos, én kiírom nyíltan, aztán ha kérdésetek van, akkor kérdezzetek:
NAGY KÁRT OKOZOL A GYEREKEDNEK, HA NEM KERESZTELTETED MEG! Mégpedig azzal, hogy elveszed tőle az üdvösség lehetőségét, és annak a lehetőségét, hogy Istent megismerje! Végtelenül nehéz lesz neki felnőttkorában vagy másoktól, esetleg hittanon megismerni Istent és a vallást, ha addig nem úgy nevelkedik, mert elsősorban TE vagy neki a példa! Az üdvösségével játszol! Csak nem tudsz róla! Ezzel a saját felelősséged is nő, mert ezt te teszed vele! Ezt tudnod kell!
Inkább menj el egy paphoz, és kérdezd meg tőle a kétségeidet! Ez katolikus pap is. Ennyit megtehetsz a gyerekedért, hogy olyantól kérdezed meg, aki jobban tudja nálad, mert ha beteg a gyerek, akkor sem te döntesz, hogy mi legyen, hanem viszed orvoshoz! Nos, a lelkéért is felelősséggel tartozol, ezért abban se csak te dönts, hanem kérdezz meg egy olyat, aki jobban tudja nálad, egy papod, a lélek orvosát!
Mert ha közben pedig ne adj' Isten, meghal, és áteredő bűnnel, valamint meg nem tanított Istenszeretettel és hitetlenséggel a pokolba kerül, az a Te felelősséged lesz! Vigyázz a gyereked üdvösségére! Isten irgalmas és igazságos, ha nem tehet arról a gyereked, hogy nem keresztelted meg és nem nevelted hitre, Istenszeretetre, akkor csökken az ő felelőssége, a tied pedig nő, de nem jó ezzel játszani! Ne kísértsd Istent, hanem tegyél meg minden tőled telhetőt!
Ez az igazság, amit tudnod kell!
"NAGY KÁRT OKOZOL A GYEREKEDNEK, HA NEM KERESZTELTETED MEG! Mégpedig azzal, hogy elveszed tőle az üdvösség lehetőségét, és annak a lehetőségét, hogy Istent megismerje!"
Ekkora baromságot már rég hallottam, de nem kezdek vitába, mert megint az ateista lesz a hibás, hogy a keresztény nem tud mivel érvelni...
Ezt feltétlenül olvassátok el figyelmesen! De vigyázzatok! Ezt elolvasni felelősség, mert utána nem mondhatjátok, hogy nem tudtátok, ha végül mégsem úgy tesztek, ahogyan erre ez az írás felhívta a figyelmeteket!
Kérdés esetén feltétlenül kérdezzetek meg egy papot, és ne csak elvessétek a témát!
Itt a link: (mozillában olvasható, de pdf kell hozzá)
"A Bibliában csak felnőtt emberek vették fel a keresztséget."
na ezt nem tudni, honnan jött
mert a Biblia sehol nem támasztja alá
"NAGY KÁRT OKOZOL A GYEREKEDNEK, HA NEM KERESZTELTETED MEG! Mégpedig azzal, hogy elveszed tőle az üdvösség lehetőségét,"
"Inkább menj el egy paphoz, és kérdezd meg tőle a kétségeidet! Ez katolikus pap is."
Döntöttem,nem lesz megkeresztelve!
Hányok,mikor újabb és újabb pedofil katolikus papról,püspökről hallok!Ki tudja még mennyi van?Undorító!Ők okoznak nagy kárt egy gyerekben,a legnagyobbat!
De iskolába, óvodába se vidd, mert én meg attól hányok hány pedofil tanár van, akik már az ovisokat megrontják. A hétvégén is kettőt kapcsolt le a rendőrség. És nem fognak semmi büntetést kapni, úgyhogy kis idő és újra ott kódorognak a gyerekek körül.
Ja és ne menj uszodába, mert egy anyuka mondta a múltkor a lányát vitte és ott rejszolt valaki mellette, ő megkergette és az uszoda vezetése azt mondta, na és élvez egy kicsit a fürdőrucis kislányok látványára, nincs ebben semmi rossz.
Igazad sok a pedofil a pap, de szerintem sokkal több tanár és hétköznapi ember az, akár a szomszédod is lehet. És hány apuka az. Akkor a férjedet is kirúgod?
Ez a pedofília a legostobább dolog, amit a vallás, egyház ellen fel lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!