Miért teremtette az isten ilyen későn?
szia
az embert azért teremtette utolsóként, hogy ár minden kész legyen számára, ami az élethez szükséges.
Marianne
Kedves Marianne!
Miért kellett közben kipusztítani a dinókat?
arról nem ír a Biblia,
egy biztos, hogy az özön víz alkalmával valamiért megszünt a szerepük a főldön.
Őszintén szólva, magam is szívesen látnék egy ilyet akár állatkertben. De a teremtő nem fűzött további magyarázatot, ehhez Talán azok akik/remélem Én is/ túl élik Armageddont, megtudnnak sok sok mindent ezt is.
S ha megengedsz egy javaslatot, jelenleg sokkal fontosabb kérdésekre keress választ, ami az életben maradáshoz szükséges, mert az ilyen fajta kérdések figyelem elterelőek.
Tisztelettel Marianne
Mriann!
De az özönvízkor már egyetlen egy dinószaurusz sem élt, ugyanis 65 millió évvel azelőtt pusztultak ki. Mivel magyarázod, hogy ilyen sok millió évig éltek a Földön emberek nélkül, és miért millió év múlva pusztította el őket Isten?
Mivel hatnapos volt a teremtés, így a kérdés alapból rossz. Mi történt a dínókkal?
https://www.youtube.com/watch?v=NHlCPlqjous
Nézd meg ezt az előadást és leesik az állad, mennyire egyszerű a válasz. És ne higgy el mindent az újságoknak és a TV-nek.
#Utolsó:
Ekkora kóklerséget régen nem láttam, az első fél órában annyi kamu ment, hogy nem is bírtam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!