Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtad, hogy téged a tanúk...

Tudtad, hogy téged a tanúk hitehagyottnak tartanak?

Figyelt kérdés

katolikus vagy? az hitehagyott egyház, te is az vagy. református?dettó bármilyen vallású, ha nem vagy tanú, hitehagyottnak tartanak. olvassátok csak, mit tanít a zrt:

"3. Miért nem meglepő, hogy homályba burkolták az embereknek azt a reménységét, hogy örökké élhetnek a földön?

3 Jézus előre megmondta, hogy hamis próféták elferdítik majd a tanításait, és a legtöbb embert félrevezetik (Máté 24:11). Péter apostol így figyelmeztette a keresztényeket: „közöttetek is lesznek hamis tanítók” (2Pét 2:1). Pál apostol arról beszélt, hogy „lesz időszak, amikor az egészséges tanítást nem fogják elviselni, hanem a saját kívánságaikkal összhangban gyűjtenek össze maguknak tanítókat, hogy csiklandoztassák a fülüket” (2Tim 4:3, 4). Sátán felelős az emberiség félrevezetéséért. A hitehagyott kereszténységet használja fel, hogy homályba burkolja azt a szívmelengető igazságot, hogy mi Isten szándéka az emberekkel és a földdel. (Olvassátok fel: 2Korintusz 4:3, 4.)

4. Milyen reménységet vetettek el a hitehagyott vallási vezetők?

4 A Szentírás feltárja, hogy Isten Királysága egy égi kormányzat. Ez a kormányzat szét fog zúzni és meg fog semmisíteni minden emberi hatalmat (Dán 2:44). Krisztus ezeréves uralma alatt Sátán fogságban lesz a mélységben, a halottak feltámadnak, és az emberiség tökéletessé válik a földön (Jel 20:1–3, 6, 12; 21:1–4). A kereszténység hitehagyott vallási vezetői azonban más tanításokat vettek át."

(A földi örök élet egy újra felfedezett reménység

w09 8/15 12–16. o.

Az Őrtorony (2009))

Tehát hitehagyott vagyok én is, te is és mindenki aki nem tartózik a szervezethez, az ők tanításaik szerínt."

2015. jún. 17. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem általja itt is folytatni ellenséges hadjáratát a kérdező.

az állítás hazugság, mert a tanításuk hitehagyott,

nagyon merész...

Marianne

2015. jún. 17. 15:13
 2/8 szp72 ***** válasza:

Miért te minek tartod őket?

A hitehagyott minősítés semmivel sem rosszabb, mint az eretnekség, baromság, hülyeség, ostobaság, szamárság, hazugság, stb. kifejezések. Én nem vagyok túlérzékeny, megértem ha ilyeneket mondanak nekem. Persze én is minősítgetek néha, remélem nem bántok meg ezzel nagyon senkit.

2015. jún. 17. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ő hitehagyottozásuk ugyanolyan, mint más keresztényeknél a pogányozás. Nem egy toleráns vallás, pedig Jézus szavait elolvasva azt hinnénk, hogy annak kéne lennie.
2015. jún. 17. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
mariann. a részvénytársaság kiadványaiból ott az idézet. nem pontos? javítani kell benne valamit? nem hiszem. a zrt szerint minden vallás hitehagyott, kivéve az övékét. mi a gond? miért nem vállalod fel?
2015. jún. 17. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:

a nevem Kisbetüvel való írása miatt

NINCS VÁLASZ

2015. jún. 17. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező látod mennyire nem érdekli őket az igazság?

Persze erre bármit mondhatunk, hogy kikerüljük a választ de a válasz akkor is ott van az online könyvtárukban. :)

Én soha nem neveztem egyetlen tanút sem hitehagyottnak, de minden tanú bolond aki nem veszi észre a glazúr alatt a penészt és a mocskosságot. De bocs, nem is én mondom, hogy bolondok hanem a Szentírás;

(Jer 23:16)

"Ezt mondja a Seregek Ura: Ne hallgassátok azoknak a prófétáknak szavait, a kik néktek prófétálnak, elbolondítanak titeket: az ő szívöknek látását szólják, nem az Úr szájából valót."

(Péld 18:2)

"Nem gyönyörködik a bolond az értelemben, hanem abban, hogy az ő elméje nyilvánvalóvá legyen."

És ez a kedvencem; :)

(Péld 26:5)

"Felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne legyen bölcs a maga szemei előtt."

2015. jún. 18. 08:36
 7/8 A kérdező kommentje:
kedves Mariann, látom, kiszűröd a szúnyogot, a tevét meg lenyeled...
2015. jún. 18. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez inkább rátok igaz kedves kérdező. Felesleges bármire is válaszolni, ti pápisták úgy is le ördögtornyoztok minden választ xd
2018. máj. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!