Németh Sándor még mindig tiszta szívű?
Szia !
Újabb kritikus kérdés olyan személyről aki az elmúlt 30 évben sok-sok bizonyságot jó példát tud felmutatni az életéből, a kedves kérdező nézzen utána ennek a kritikus kérdezők általában frusztrált,megsértődött,lelki-sérült emberek akik szellemi értelemben a térdéig sem érnének fel N.S-nak, a fórumon pedig lejáratás céljából irkálnak.
Egyébként a Biblia szerint a szívek vizsgálója az Úr nem pedig a kedves kérdező !!!
Ti mocskoljátok, és gyalázzátok, rágalom özönnel öntitek, és ő egyre emelkedik:D Mennél jobban teszitek annál jobban.
Látszik, hogy Istennek van humora:D
"frusztrált,megsértődött,lelki-sérült emberek akik szellemi értelemben a térdéig sem érnének fel N.S-nak, a fórumon pedig lejáratás céljából irkálnak"
Ez durrrvvvaaaa. Ezt eddig nem tudtam magamról....de te jobban tudod.
Apropó drága elvtárasaim.....ez kérdés volt és nem állítás, így nincs miért szégyenkeznem.
Amúgy elég egy DE vagy egy NEM.
8/9
Én is így voltam, majd kigyógyulsz belőle
18.48-as hozzászóló vagyok:
Szia !
A tagadástól és a cinizmustól sajnos a probléma vagyis problémád ugyanott marad nem fog eltűnni.
Egyébként a sérült emberek halmosak szurkálni,kritizálni gyógyulásuk szabadulásuk nem ezekkel a tettekkel kezdődik ellenkező hatást érik el sajnos mélyebbre kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!