Jehova tanúi miért tiltják a szexualitás bizonyos (egyébként kb mindneki által gyakorolt) formáit a házasfelek között is?
Dowd már más kérdésnél is hordott össze pusztító ostobaságokat, de itt sikerült... az állatok SEM csak azért élnek szexuális életet, hogy szaporodjanak, sőt inkább az lehet igaz, hogy csak úgy szexelnek aztán jön az utód.
A párosodási időszakot meg ne keverjük bele, az embernek egyszerűen nincs ilyen és ennyi, ha lenne az kb olyan lenne ,hogy az adott időszakon kívül egyszerűen nem éreznénk semmiféle szexuális vonzalmat, amúgy sok emlős állatnak szintén nincs ilyen időszaka
nem nagyon értem mi a pusztító ostobaság abban, hogy ösztöntől hajtva párosodnak és jön az utód.
Lényegében ezt mondtam.
Az embernek is van párosodási időszaka, csak nem olyan hangsúlyos, mint az állatoknál.
Tavasszal és ősszel... ne mondd azt, hogy még sohasem érezted!
akkor nagyon félreérthetően fogalmzol, most újraolvastam, hogy mit írtál, feltételeztem, hogy én olvastam félre valamit de nem.
Nem az embernek NINCSEN párosodási időszaka, legalábbis a tudomány jelenlegi állása szerint, semmiféle idegrendszeri vagy hormondrendszeri változás, semmiféle szervi változás, semmiféle változás a szaporítószervekben stb...
ne keverjétek össze azzal ,hogy bizonyos körülmények között az ember könnyebben illetve nehezebben jön izgalomba, illetve a vágy fokozódik avagy csökken, nyilván az adott körülményektől függően
pl tavasszal a legtöbb ember életében sok ilyen erősítő körülmény adott
de ennek semmi köze az állatvilágban megfigyelhető ciklikus párosodási időszakhoz
na de ezzel legyen lezárva, mert ez itt egy thológiai és nem egy biológiai fórumtopic
sziasztok
Kedves mindenki, az ember szexuális élete magánügy, és nem kvánok beszélni róla
Ám elmondom, hogy ezen a téren is teljesen elégedett életet élünk a férjemmel, attól függetlenül, hogy nem modernizáljuk a felfogásunkat.
azoknak pedig akik gonoszkodnak elmondom, hogy a Teremtő nem csak gyermeknemzés céljából teremtett minket, hanem hogy egymást kiegészítve is örömet szerezzünk egymásnak, persze egészséges keretek között.
ebbe pedig nem fér bele a perverzitás
persze akik így akarnak élni joguk van, nem kényszerít senkit a Teremtő, arra hogy elfogadd az erkölcsi mértékeket
s ahogy mondtam, minden vetés után aratás jön-
boldogok vagyunk, tiszta lelkiimerettel élünk, és nem érezzük hogy valamitől meglennénk fosztva.
Marianne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!