Baj ha nem adok az Istentisztelet végén pénzt?
Baj, mert smucig vagy.
Persze ne a papoknak adj, hanem a rászorulóknak.
Smucig vagyok??
Eszedbe jutott vajon,hogy lehet nekem sincs miből adni?
NEM
aki ad azért ad mert úgy érzi a közösség az övé érzi hogy ha valamiből kivesz abba illik beadni is, ha valami fotnos az embernek, a közösség amihe ztartozik, az azzal kapcsolatos helyek ,tárgyak, épületek ,azoknak za épsége, tisztasága, bevilágítása, fűtése, stb akkor tehetsége szerint hozzájárul
ha te konkrét 5 ft-ot nem tudsz adni mert éehezel akkor nyilván nincs a tehetségedben ez a támogatás az adott élethelyzetben, ha egyszerűen nem érzed magadénak még a dolgot csak érdeklődsz az is teljesen természetes, nem "bér-liturgia" h pl "dobjon be egy 100ft-os vagy 2db 50 ft-os érmét, és 1óra 10-perces Istentiszteletet nézhet és hallgathat végig" :D
Nem, mert maxumum magaddal tolsz ki. Keresd ki az adakozás törvényét, és meg fogod látni a miértet. Tényleg működik a dolog.
Mal3-
10. Hozzátok be a tizedet mind az én tárházamba, hogy legyen ennivaló az én házamban, és ezzel próbáljatok meg engem, azt mondja a Seregeknek Ura, ha nem nyitom meg néktek az egek csatornáit, és ha nem árasztok reátok áldást bőségesen.
11. És megdorgálom érettetek a kártevőt, és nem veszti el földetek gyümölcsét, és nem lesz a szőlőtök meddő a mezőn, azt mondja a Seregeknek Ura.
12. És boldognak mondanak titeket mind a nemzetek; mert kívánatos földdé lesztek ti, azt mondja a Seregeknek Ura.
Mk 4,20
A jó földbe vetettek pedig azok, a kik hallják az ígét és beveszik, és gyümölcsöt teremnek, némely harmincz annyit, némely hatvan annyit, némely száz annyit.
Nagyon sokan kipróbálták már, és működik a dolog.Mind a tizeddel, mind az adakozással.
Egy ismerősöm aki eljött régebben egy Istentiszteletre-nem tért meg, csak eljött, próbára tette Istent. 1000Ft-ot dobott a kosárba. A következő héten 100 ezer Ft tiszta netto hasznot csinált.
Ilyenkor az 1%-ok után is ugyan ez a törvény van a dolgokra, és működik.
9+ Nekem csak útólag árulta el, hogy mit lépett, és mi volt a szívében. Bár én mondtam neki, hogy be fog jönni a többszöröse, csak akkor nem hitt nekem.Ami engem egy cseppet sem érdekelt, mert az Úrra bíztam a dolgot. És bekövetkezett:) Ilyenkor mindig mosolygok.
Isten szeme mindent lát: látja ha valaki az utolsó pár Ft-ját teszi be, és látja azt az embert is aki tele van pénzel, és 1 Ft-ot tesz be.
mindent lát-minden hol jelen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!