Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanùi, David...

Jehova Tanùi, David Wilkerson?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi ti MIT szóltok David Wilkersonhoz és nunkásságához?

2015. máj. 28. 12:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
De aki a világ népszerű, de Írásellenes eszméit követi, az még kevésbé ... :-)
2015. máj. 28. 17:25
 22/25 A kérdező kommentje:

Figyeld ...már AZT is megkérdôjelezi, h valaha Tanú voltam...szép....na remélem sokaknak dereng már, h miért is jöttem el. ÉRTITEK?? AKI ELJÔN AZ MÁR HITEHAGYOTT.....pfujjj....köszönöm én is Jézus is jòl megvagyunk, közösségsm van bele.

Sajnos nagyon a málnásban vagytok, de nemigazán veszitek észre..

2015. máj. 28. 17:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Egyféle igazsâg van persze...és AZ nem a tietek és nem is más egyházaké. Sajnos a hamis teologiák, dogmák, hamis igemagyarázatok mindig beviszik AZ emberr a málnásba...Én értem, h neked egy bizonyos felekezethez való tartozás biztonságot ad, de egy jò tanács # Ami jó AZT tartsd meg, Ami rossz, AZT dobd ki.....ne fogadj el mindent feltétel nelkül, hanem vizsgáld meg. JT nem üdvôzìtô egyhâz, ahogy egyik sem. A személyes kapcsolat istennel.....na AZ a lényeg
2015. máj. 28. 17:38
 24/25 A kérdező kommentje:
Na mêg csak annyit, most jött fel ez AZ Ige bennem-A Szellem, Ami elevenît, a betû megöl-érdemes elgondolkodnotok ezen.
2015. máj. 28. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:
A jehovizmus a sátántól van, még a bibliájuk is ördögi
2019. nov. 4. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!