Jehova Tanùi, David Wilkerson?
"David Wilkerson mélyreható Biblia tanításai és prédikáció ezreket mentettek meg és sokan jutottak üdvösségre a prédikált Ige miatt a szívükön keresztül."
Az, hogy ki fog megmenekülni, hagy döntse el Isten, ne vegyük már el Tőle ezt a szerepet, oké? Ezzel egyetértesz? Nos, számomra ezen mondatodból is kiderül, hogy jelenleg embereket követsz, ez baj!
Sátán képes "átváltoztatni magát a világosság angyalává", ezt sohasem felejtsd el. Az Őrdög a megtévesztés, az illúzió legnagyobb mestere. Ez jól látszik a világon manapság!
Én is írhattam volna ezt kicsit másképp:
Igen ám, de itt még nem volt megalapítva a keresztény gyülekezet! Egyesek néha felszokták hozni ezt a verset a saját beképzelt,(!) korlátolt(!) és bigott(!) nézeteik alátámasztására, de valójában ez is csak egy a sok kiragadott, magában tévesen és félreértelmezett vers közül.
:3
Értelem szerűen majdnem minden neoportestáns felekezet, így Jehova Tanúi is a saját nézetüket tekintik abszolút igaznak. A másikat pedig tévelygőnek.
De eme magatartással az ember kisajátítja az igazságot, kisajátítja Istent.
Igen értelemszerűen, grammar nazi bejövős? :)
Az hogy egyféle az igazság abból egyből következik hogy te mindent tudsz róla?
Természetesen még véletlenül sem mondanám hogy ritka beképzelt, felfuvalkodott viselkedésed van ám. :)
Vagy hogy ocsmány módon szeretnéd kisajátítani az Istent. :)
Neeem még véletlenül seeem.
Öröm olvasni a "keresztényi" megnyilvánulásaidat.
Jehova Tanúi,
Csak egy jò tanács # ha valaki áll vigyázzon, hogy el NE essen#. Vigyázzatok!! NE szervezetben és vallásban gondolkodjatok. NE rituálékban, formaságokban. Betéve tudjátok AZ Ige helyeket...és akkor mi van? Farizeusok is tudták még sem értettek meg semmit belole, mert csak a betût nézték Szent Szellem nélkül....és még egy jò tanács-nincs üdvôzitô egyház..ti sem vagytok azok.....és megadom Istennel a jogot, ha ima által vagy kézrátétel által akar meggyògyìtani nosza tegye.....nem állok az ûtjába holmi emberi teològia által
"furcsa ezt olyantól hallani, aki egy olyan szervezetnek hisz, ahol az igazság már ezerféle volt."
Mert nálad hányféle igazság volt, míg felnőttél? És most vajon miféle, hányféle "igazság" birtokosa vagy? :-) Látod, ezt a mondatodat se volt értelme leírnod.
Az isteni igazság csak egyféle lehet, de bocsi, az apostolok között is voltak eltérések annak értelmezéséről! Hát még akkor 2000 évvel később, amikor a hitehagyott egyházak tömegei által bevezetett rengetegféle hamis eszmét kellett levetkőzni. Sajnos sokan irkálnak ma is, akik még ezt nem tették meg, sőt sokaknak ez nincs is tervben.
Te kérdező, az életben nem voltál IGAZÁBÓL Jehova Tanúi között! Aki tényleg alaposabban megismert bennünket, még ha hitehagyottá is vált, nem ennyi és ilyen pontatlan ismerettel rendelkezik rólunk.
--------
"Az hogy egyféle az igazság abból egyből következik hogy te mindent tudsz róla?"
Ezt hol állítottam, miért kérdezel olyant, amire még véletlenül sem utaltam?!
A "keresztényi" megnyilvánulásokról beszélsz? Te és éppen így???
Kérdező, én is adok neked egy jó tanácsot: nyisd ki a szemed és láss! Ugyanis attól, hogy te másokat ALAPTALANUL vádolsz, általánosítasz, az igazság egyféle marad és csakúgy ahogy az első sz-ban, ma is csak EGYETLEN szervezett közösség lehet elismert Isten előtt. Mivel arra képtelen vagy, hogy a képtelen állításaidat a bibliából igazold, így reménytelen az álláspontod, bármily népszerű is manapság.
Tudod Jézus és a tanítványai NEM a népszerű úton jártak. :-)
"Tudod Jézus és a tanítványai NEM a népszerű úton jártak. :-) "
Attól még, hogy az út, amin jársz nem népszerű, nem lesz jézusi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!