Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen egy igazi sátánista?

Milyen egy igazi sátánista?

Figyelt kérdés
Mivel foglalkoznak pontosan minden tévhit nélkül? Mit csinálnak, hogy telnek a napjaik stb. Olyanok véleménye érdekel, aki sátánista, illetve akinek van ilyen ismerőse. Utána néztem, de érdekelnek a személyes véleményük, leginkább tőlük, hogy ők hogyan is látják ezt az egészet.

2015. máj. 23. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 15%-os.

Nem egy kérdésnél már megírtam, hogy nem vagyok prédikátor. A semmiből nem tudok ódákat zengeni. Ha érdekel valami a vallásommal kapcsolatban, akkor fel lehet tenni konkrét kérdéseket, amikre már válaszolni is fogok. Azonban a: "Miben hisztek? Miről szól? Mi a célja?" kérdéseket ugyanúgy figyelmen kívül hagyom. Konkrét, részletekre irányuló kérdésekre válaszolok (jöhet akár 50 darab is, válaszolni fogok mindegyikre, de ne "átfogó" kérdések legyenek)

Üdv, egy ES-t valló...

2015. máj. 26. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
azt kérdeztem akkor hogy miben különbözik a te vallásod a spirits of eriduval meg a többi oldallal erre máig nem kaptam választ.....
2015. máj. 26. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
ES valló, van kint egy kérdés majd arra azért írj :)
2015. máj. 26. 23:17
 14/16 Antiszemét válasza:
23%

Egy igazi Sátánista Spirituális Sátánista, lásd Spirits of Eridu, Antikommunista és Elysium.

A Spirituális Sátánizmus és judeo-laveyizmus egy lapon említése hozzánemértésről, vagy szándékos félrevezetésről tanúskodik.

2015. máj. 27. 05:01
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
a sátánisták is azt hiszik ,hogy ellenük esküdött össze a világ?
2015. máj. 27. 05:03
 16/16 anonim válasza:
A spirituális sátánizmus még csak nem is sátánizmus. Egy kalap kaka, csak el kell olvasni és be kell lépni a fórumjaikra és láthatod az eredményt. A spirituális sátánizmus egy new age baromság pogány köntösben.
2020. jan. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!