KZitus kérdése:
Mennyire ismered jól Istent?
Figyelt kérdés
A Teremtő Istenről kérdezném:-)
Kérlek ne írjatok allah, budha, és hasonlókról...
Köszönöm.
2015. máj. 22. 19:11
21/33 anonim válasza:
De írok.
Tökéletesen ismerem az Istent. Ő Allah, azaz az egyetlen, és oszthatatlan, tökéletes, és mindenre képes Teremtő.
Minden más bálvány, és hamis istenkép. Jézus nem Isten, hanem próféta!
22/33 Ozmium42 válasza:
Hála Allahnak, a gyakorin is felütötte a fejét a dzsihád
(ಠ_ಠ)
23/33 anonim válasza:
Ez nem jihad. De mit gondolsz? Nem mindenki kara jézusimádat miatt a pokolra kerülni. Az Isten az egy és oszthatatlan. Neked ez nem tetszik? Hús-vér istent akarsz imádni?
24/33 Ozmium42 válasza:
Én nem imádok semmilyen istent, mert nem létezik egyik sem :)
Meg pokol sem. :)
Meg az sem, ami a pokolra jutna. :)
25/33 anonim válasza:
Ez is egy vélemény. Elfogadom.
De vállalni is fogod érte a felelősséget.
26/33 anonim válasza:
Nincsen teremtő isten, csak fizika van, kémia és biológia, na meg az evolúció, de ez mind túl magas az ilyen agymosott valláskárosultaknak, mint pl a jehovák.
27/33 Ozmium42 válasza:
Miért vállalnám? Mikor, hol írtam alá, hogy felelősséggel tartozok akármilyen isteneknek?
28/33 anonim válasza:
Félreérted. Nem te döntesz, hogy vállalod e a felelősséget vagy nem. Egyszerűen elszámoltat, és belepottyant a tűzbe, azt csá.
29/33 anonim válasza:
Te éled a kis nyomorúságos életedet nagyképűen. Áltatod magadat abba a tudatba, hogy nincs Isten, senkinek nem tartozol elszámolással. Ki ha nem te vagy a máyer, hát ki szól be nekem dikk?! Valami vallásos is itt beszólogat, hogy van Isten, meg ilyenek. Utána meg a halálod után tényleg úgy van, és egy nagyot cumizol. Ez is egy opció végül is.
30/33 Ozmium42 válasza:
Gratulálok, úgy látom, a személyeskedésen kívül már nem maradt más a tarsolyodban. Nem engem járatsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!