Mennyire ismered jól Istent?
A Teremtő Istenről kérdezném:-)
Kérlek ne írjatok allah, budha, és hasonlókról...
Köszönöm.
Mennyire ismerhetünk egy végtelen hatalmú, elképzelhetetlen, meg nem érthető lényt?
Vajon egy atka, hangya mennyire ismerheti az embert?
Szia!
"Mennyire ismered jól Istent?---Az sem baj, ha nem egyezik a véleményünk:-)---Kérlek ne írjatok allah, budha, és hasonlókról..."
Nem baj, ha nem egyezik a véleményed máséval, de a tiédtől eltérő vélemény nem érdekel.
KZitus!
Mennyire ismered jól önmagad?
14-es
Attól, hogy tuddod a nevemet, nem hiszem, hogy ismersz engem...
Pietrosol
Nem kell elvonatkoztatni a kérdést.
Most is kérem, csak azok írjanak, akik a Teremtő Istenről tudnak írni, van mit írniuk. Ebben térhet al az emberek véleménye. A tiéd is, az enyém is, a másé is. Ez kiderül az addig írott válaszokból is, amit mindenkinek köszönök.
Nem gondoltam, hogy bárkinek is egyezni fog a véleménye az enyémmel, kölönben miért lenne a kérdés?
De azt sem, hogy ilyen kommentet kell valakinek küldenem magyarázat képpen.
És nem kell személyeskedni sem. Az összes többit még egyszer köszönöm:-)
Hiszem - nem elhiszem - hogy "ismerem" Istent, és hiszem hogy még utam során az istenképem fejlődésen fog átmenni szükségszerűen. Hozzátenném hogy az istentudást, a gnoszticizmust kizárhatjuk.
A kérdésed amúgy kicsit fura mert kíváncsi is vagy az emberek véleményére meg nem is. Meg mintha nem lennél képben bizonyos dolgokat illetően.
KZitus!
No lám!
Kiírsz egy kérdést, mintha teljesen nyitott lennél a válaszokra, aztán kiderül, hogy ez a nyitottság igen-igen korlátozott. Mikor rámutatok erre az álságos, műhumanizmusra, akkor pedig megsértődsz. Ki elől akarod rejtegetni ezt a tulajdonságodat?
Én arra mutattam aki benned is látja ezt a kettősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!